Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

26 iul. 2014

Cum instalezi un joc din mai multe arhive

Ieri scriam un articol despre ,,Cum împarţi un fişier în mai multe arhive'' ,iar după ce l-am recitit mi-am dat seama că ar fi de interes şi acest articol, dat fiind faptul că de multe ori găsim la o simplă căutare pe Google torrente cu jocuri împărţite în mai multe arhive, acest lucru făcându-i pe unii să renunţe în a le descărca, crezând că acele jocuri nu vor funcţiona, sau neştiind cum se instalează un joc împărţit în mai multe arhive.
Cum instalez un joc împărţit în mai multe arhive?
  Din diferite motive unele jocuri sunt împărţite în mai multe arhive, fie pentru că jocul are dimensiuni foarte mari şi nu poate fii trecut pe un singur dvd, fie pentru a putea fi încărcat pe anumite site-uri cu limită de upload şi downlodat anterior mult mai rapid.
  Indiferent din ce motiv a fost împărţit în mai multe arhive un astfel de joc se poate instala imediat după ce se unesc toate arhivele jocului, rezultând în urma acestui proces jocul propriu-zis.
 
Cum se unesc mai multe arhive ale unui joc?
  Puneţi toate arhivele într-un singur folder, apoi instalaţi de Aici WinRAR, după ce aţi instant WinRAR daţi click dreapta pe prima arhivă şi alegeţi din meniul contextual Extract Here şi aşteptaţi până se încheie procesul de dezarhivare.
instaleaza joc din mai multe arhive
La finalul procesului va rezulta:
- Fie un executabil al jocului, iar pentru instalare daţi dublu click pe el şi urmaţi paşi de instalare
- Fie o imagine iso pe care va trebui să o montaţi cu ajutorul PowerIso Descărcaţi de Aici, fie cu DAEMON Tools Descărcaţi de Aici.
  După ce aţi montat imaginea iso pe unitatea de disc virtuală puteţi instala jocul urmând meniul de instalare.

2 comentarii:

  1. Foarte bune tutorialele tale,clare si detaliate.Tine-o tot asa si, inca ceva ,pune un sistem de vot,like.. ceva,vei vedea ce voteaza lumea si vei sti astfel directia in care sa mergi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc mult pentru aprecieri, dar şi pentru sugestie. Eu credeam că atunci când cineva găseşte ceva util sau interesant îi va da un Share pe reţelele sociale, sau măcar va scrie un comentariu, dar se pare că este dificil...

      Ștergere

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!