Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

27 iul. 2014

Dezinstaleaza orice toolbar instalat in browser

Am mai scris un articol despre o altă aplicaţie cu ajutorul căreia puteţi dezinstala toolbar-urile nedorite ''Dezinstaleaza Toolbar-urile Nedorite'' insă m-am gândit că ar fi bine să vă pun la dispoziţie şi altă alternativă cu care să dezinstalaţi toolbar-urile care de cele mai multe ori se instalează în calculator odată cu instalarea altor programe, spre exemplu dacă nu sunteţi atenţi când instalaţi spre exemplu Yahoo Messenger vă treziți cu toolbar-ul Yahoo instalat în Internet Explorer, sau Firefox iar exemplele în acest sens pot continua!
  De cele mai multe ori aceste toolbar-uri îngreunează navigarea pe
web şi ocupa din spaţiul de afişare a unei pagini web în browser, acest lucru fiind supărător mai ales când folosim un laptop, sau o tabletă.
  De cele mai multe ori nu merge să le dezinstalezi prin metodă simplă Add/Remove Programs în ajutorul nostru vine Multi-Toolbar Remover V1
  Această aplicaţie recunoaşte şi poate dezinstala cele mai multe dintre toolbar-urile prezente pe internet.
Cum se foloseşte Multi-Toolbar Remover V1?

Descarcati aplicatia Multi-Toolbar Remover de Aici
  Această aplicaţie identifică toate toolbar-urile instalate dacă doriţi ca un anume toolbar să nu fie dezinstalat debifaţi căsuţa din dreptul acestui toolbar. Ca să dezinstalaţi toolbar-urile este de ajuns să daţi click pe Remove.
V-a fost de folos acest articol?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!