Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

11 iun. 2014

Joaca jocuri noi fara a indeplini cerintele de sistem

Acum câteva zile am fost întrebat de către cineva " cum poate juca jocuri noi pe un calculator slab, care nu are o placă video performantă şi care nici nu îndeplineşte cerinţele minime pentru a rula acel joc". Am scris mai multe articole pe care le găsiţi pe acest blog pe pagina "Trucuri Windows" despre cum vă puteţi seta calculatorul şi mai ales sistemul de operare pentru o mai bună performanţă, dar acest lucru nu vă ajută să rulaţi jocuri ale căror cerinţe minime sistemul dvs nu le îndeplineşte. Setările despre care am scris până acum vă ajută să câştigaţi un plus de viteză şi performanţă cea ce înseamnă că vă ajută să rulaţi mai bine jocurile pe care însă le puteaţi rula şi înainte. Astăzi deschid însă o serie de patru articole în care voi vorbi de posibilitatea rulări pe sisteme vechii (chiar şi fără placă video) a unor jocuri relativ noi care normal nu aţi putea să le rulaţi întrucât nu îndepliniţi cerinţele minime...
  În acest articol voi vorbi despre Swift Shader Aplicaţia care duce în eroare jocul făcându-l să creadă că rulează pe un sistem compatibil cu minimul de resurse necesar.
  Pentru a rula jocuri pe calculatorul dvs. " bătrân" tot ce trebuie să faceţi este să descarcati Swift Shader de Aici  
- Să extrageţi fişierul din Arhiva WinRar.
- Să mergeţi în folderul corespunzător sistemului dvs de 64 sau x86 (32 biţi).
- Să copiaţi DLL-ul găsit în acel folder şi să îl lipiţi în folderul jocului pe care vreţi să îl rulaţi (până acum fără succes
  Pentru a înţelege mai bine ce aveţi de făcut vă invit să urmăriţi Videotutorialul de mai jos.

Pe lângă Swift Shader ar fii ideal să instalaţi şi celelalte aplicaţii menţionate în clip;
- 3-d analyzer
- Game Booster
- Game Fire

2 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Eu îţi mulţumesc ţie tazamen, pentru că ai avut răbdarea să "rătăceşti" pe acest blog şi să citeşti mai multe articole. Mă bucur că te-am putut ajuta cu acest articol, dacă cu cel de schimbat ip-ul pe C.S. nu a mers.

      Ștergere

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!