Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

3 iun. 2014

Instaleaza Aplicatiile cu un click - Silent Installer

  Sincer vă spun că nu scriam acest articol dacă zilele trecute nu aveam parte de un "lăudăros", care tot spunea în dreapta şi în stânga că are un amic Hacker mare şi ca dovadă a adus un DVD cu aplicaţi care se instalau silent (în background). Degeaba am încercat să îi spun că nu e mare şmecherie să faci un astfel de cd şi astăzi scriu acest articol pentru el şi pentru toţi aceia care au crezut că creare unui installer silent este dificil...
  De la început vă spun că sunt zeci de aplicaţi cu ajutorul cărora puteţi crea o aplicaţie (.exe) pe care să o instalaţi cu un singur click şi de asemenea sunt anumite setări care pot face diferenţa între anumite aplicaţii care se instalează silent
Aplicaţia ideală de creat Installer silent este aceia care:
- Permite integrarea serial key-ului în kit-ul de instalare
- Permite eliminarea toolbar din kit-ul de instalare (dacă există)
- Permite setări avansate de instalare (ce şi cum să se instaleze)
- Permite creare de installer silenţios indiferent de dimensiunile aplicaţiei
  Eu am să vă prezint una dintre cele mai eficiente aplicaţii cu ajutorul căreia puteţi crea installer silent, în doar câteva minute puteţi să vă creaţi propriul instaler pe care în viitor să îl puteţi instala cu un click.
Aplicaţia pe care v-o prezint se numeşte SFXMaker o puteti descarca de Aici
A doua aplicaţie de care s-ar putea să aveţi nevoie se numeşte ussf.exe este portabila si puteti descarca de Aici
Deoarece am cosiderat că ar fi dificil de explicat, dar mai ales de înţeles dintr-un simplu articol scris m-am decis să fac un Tutorial Video în care să explic paşi pe care trebuie să îi urmaţi pentru a putea să vă creaţi propria aplicaţie pe care să o instalaţi cu un click.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!