Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

12 iun. 2014

Cum joci jocuri fara placa video on-board

Aşa cum am promis vin cu al - doi-lea articol despre posibilitatea de a rula jocuri cu cerinţe ridicate chiar dacă aveţi un sistem care în mod normal nu poate rula aceste jocuri am să vă arăt cum puteţi juca şi jocuri de înaltă calitate chiar dacă placa dvs. video nu permite acest lucru. Tot ce aveţi nevoie este un Emulator...
3-d Analyzer este aplicaţia care vă pune la dispoziţie 4 plăci video virtuale;
- Nvidia GeForce Ţi 4600
- Nvidia GeForceFX 5900 Ultra
- ATI Radeon 8500
- ATI Radeon 9800 Pro
  Acum să nu credeţi că acesta aplicaţie este inventată de extratereştrii, face minuni dar şi acestea au o limită (puteţi juca doar jocuri ce necesită în jur de 128 MB RAM Video Graphic. Jocurile ce necesită cel puţin 512MB de memorie grafică nu pot fi jucate cu acest program dacă nu aveţi deloc placă, însă puteţi încerca dacă deţineţi o placă de 128/256 MB.
 Paşi ce trebuiesc urmaţi
1. Downloadati 3-D Analyze 2.36

2. Extrageţi arhiva şi deschideţi executabilul, cu drepturi de Administrator ( Click dreapta Run as Adminstrator)
3. Apăsaţi butonul 'Select'.
Selectaţi executabilul jocului pe care vreţi să-l jucaţi, de exemplu FIFA.exe. Dacă nu le aveţi pe Desktop, executabilele le găsiţi în Program Files>Folderul jocului respectiv.
4. Bifaţi atributele de care aveţi nevoie pentru o rulare optimă a jocului. De exemplu 'disable rendering', etc. Aveţi un tutorial la sfârşitul postării.
5. Introduceţi Vendor ID şi Device ID corespunzătoare plăcii de care aveţi nevoie, ID-urile le găsiţi în partea dreaptă, sub numele fiecărei plăci.
Eu vă sugerez să folosiţi ATI Radeon 9800Pro
6. Click pe 'Run'.

2 comentarii:

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!