Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

10 iun. 2014

Cum faci orice aplicatie portabila?

După două articole în care scriam despre cum puteţi personaliza un installer şi cum îl puteţi instala cu un singur click, m-am gândit că ar fi bine să scriu şi despre posibilitatea de a crea o aplicaţie portabilă acest lucru fiind util pentru cei care sunt în criză de spaţiu (sisteme mai puţin performante).
  Dacă v-aţi întrebat vreodată cum puteţi crea o aplicaţie pe care să nu mai fiţi nevoiţi să o înstalaţi de fiecare dată, atunci ar trebui să urmăriţi videotutorial pe care îl voi post mai jos în acest articol.
  Sunt mai multe apicaţi cu ajutorul cărora puteţi transforma orice aplicaţie pe care sunteţi nevoiţi să o instalaţi intro aplicaţie portabilă (pe care o puteţi rula fără să trebuiască să o instalaţi). Voi lăsa câteva dintre ele în descriere videocanalului (YouTube)
  Una dintre cele mai eficiente şi uşor de folosit Aplicaţi se numeşte Cameyo şi o puteţi descărca de Aici
Recomandari
   Pentru a putea crea o aplicaţie portabilă trebuie să rulaţi Cameyo de pe un sistem virtual (Virtual Box) pentru că această aplicaţie va face o imagine a sistemului înainte de a instala aplicaţia pe care o doriţi aplicabilă. După ce se termină procesul de scanare a sistemului actual va trebui să instalaţi aplicaţia pe care o doriţi portabilă şi va trebui ca aplicaţia Cameyo să scaneze din nou sistemul dvs. pentru a identifica aplicaţia pe care o doriţi portabilă, întreg procesul se desfăşoară automat fără o altă intervenţie a dvs., însă acest lucru poate dura, având multe aplicaţi instalate.

2 comentarii:

  1. sa fim seriosi si sinceri,...nu toate aplicatiile pot fi facute portabile!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte adevărat ce spui Anonim 5 octombrie
      Posibilitatea de a face o aplicaţie portabilă depinde de complexitatea acesteia (serial key, setări avansate, dimensiuni, etc). Vezi tu în funcţie de aceste criterii aplicaţiile (după părerea mea) devin Programe - Suite de Programe.
      Îmi cer scuze dacă prin titlu te-ai simţit înşelat (şi nu ai găsit în articol informaţiile necesare)

      Ștergere

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!