Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

13 iun. 2014

Creste performanta sistemului tau

Am scris mai multe articole pe acest temă şi le puteţi găsi pe pagina " Trucuri Windows", însă astăzi nu o să scriu despre setări pe care le puteţi face pentru ca Windows-ul şi implicit sistemul dvs, să devină mai performant. Am să vorbesc despre Game Booster aplicaţia cu ajutorul căreia Windows-ul primeşte noi setări (în mod Automat, sau Manual) în felul acesta calculatorul devenind mai rapid. Acest articol vine în completarea ultimelor două în care v-am prezentat două aplicaţi cu care puteţi rula pe calculatorul dvs. mai puţin performant jocuri performante pe care în mod normal nu le puteţi rula...
Game Booster poate fi folosit
1. Ca aplicaţie principală - Atunci când jucaţi un joc (îl introduceţi prin Add şi Game Booster va face setări care să vă permită rularea jocului fără întreruperi)
2. Ca aplicaţie secundară - Porniţi Game Booster si alegeţi să optimizeze Windows-ul (chiar dacă nu rulaţi un joc). După ce aţi pornit Game Booster rulaţi jocul cu ajutorul uneia din aplicaţiile prezentate în articolele anterioare ''Joaca jocuri noi fara a indeplini cerintele de sistem'' si ''Cum joci jocuri fara placa video on-board''.Fie că doriţi să jucaţi un joc fie că doriţi să aveţi un sistem mai performant Game Booster este una din cele mai bune aplicaţii care vă poate ajuta, dacă pe lângă Game booster faceţi şi setările prezentate în al doi-lea Videotutorial veţi avea cu adevărat un sistem de nerecunoscut.
   Mai întâi vom vedea cum puteţi creştere performanţa calculatorului dvs. cu ajutorul Aplicaţiei Game Booster
 1. Instalaţi una din variantele Game Boster prezentate în Tutorialul Video
 
Game Boster 4.2.
Game Boster 3.4.
 2. După instalare urmăriţi Tutorial Video pentru a ştii cum să rulaţi aplicaţia atunci când vreţi să jucaţi un joc care consumă multe resurse, şi cum trebuie să rulaţi Game Booster chiar dacă nu vă jucaţi (va creşte performanţa pc-ului prin oprirea unor procese, servici şi aplicaţii).

  Pentru a ştii ce alte setări mai puteţi face pentru a avea un sistem mai rapid puteţi viziona şi acest al doilea Videotutorial în felul acesta veţi avea o mare diferenţă înainte şi după ce aţi făcut setările şi aţi instalat Game Booster

2 comentarii:

  1. Salut,
    Caut de ceva timp o varianta de XP lite pentru desktot si nu gasesc. Tot ce am gasit e pentru netbook-uri sau in limba spaniola. Am incercat sa imi fac singur un XP lite cu nLite dar din pacate nu mi-a iesit, dupa ce l-am terminat si instalat mare schimbare fata de cum mergea cel original n-a fost. Am instalat si XP-uri pentru netbook dar la acestea nu am reusit sa le setez netul, ceva cumva era oprit. Poti, te rog, sa faci tu unul sau pori sa imi dai un link de unde pot sa il descarc.
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut Titel
    Îţi las un link http://adf.ly/pXZxS (va trebui să ai un Manager de Torrent) găseşti pe această pagină ceia ce te interesează, îţi recomand să citeşti comentariile pentru a ştii care funcţionează. Îţi laşi şi un video pentru a ştii ce ai de făcut http://youtu.be/yVQOQDsi8-c. Îţi recomand să faci şi setările din al doi lea video, ataşat acestui articol. de asemenea dacă intri pe canalul YouTube "Radio Intim" vei găsi şi alte lucruri interesante.
    Sper să te fi ajutat!

    RăspundețiȘtergere

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!