Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

7 iun. 2014

Creaza-ti Propriul Installer - Personalizeaza Aplicatiile la Instalare

  Am scris un articol de curând unde vorbeam despre SFXMaker aplicaţia cu ajutorul căreia puteţi instala un program silent - cu doar un click ,,Instaleaza Aplicatiile cu un Click - Silent Installer'', Însă în urma unui comentariu lui Ştefan care mă întreba dacă prin acel mod de instalare îi va apărea shortcut-ul aplicaţie pe desktop. M-am gândit că ar fi bine să vin cu un alt articol despre cum anume va puteţi personaliza installer-ul înainte de al instala silent, în felul acesta având setările pe care le doriţi fără să mai fiţi nevoiţi de fiecare dată să bifaţi sau să debifaţi diferite căsuţe pentru a ajunge la rezultatul dorit de dvs.
  Tot ce trebuie să faceţi este să instalaţi aplicaţia căreia să îi creaţi installer-ul personalizat şi silent dacă doriţi pe sistem dvs. La instalarea aplicaţiei veţi face exact setările care doriţi să se regăsească în noul installer pe care îl veţi crea.
  După ce aţi terminat instalarea aplicaţiei pe sistemul de operare dorit va trebui să instalaţi aplicaţia cu ajutorul căreia veţi personaliza installar-ul aşa cum aţi dorit dvs. Sună dificil dar dacă veţi urmări VideoTutorialul pe care îl voi lăsa mai jos veţi vedea că este mult mai uşor decât aţi crezut.
  Pentru început descărcaţi de Aici --- Smart Install Maker --- Aplicaţia cu care vă veţi face propriul installer (dacă urmăriţi Videotutorialul pe YouTube veţi găsi în descriere alte două aplicaţii cu ajutorul cărora puteţi face acelaşi lucru, le las pentru ca dvs. să le probaţi pe toate şi să decideţi care vă oferă rezultatele cele mai bune)
  Pe lângă Smart Install Maker mai aveţi nevoie opţional şi de IcoFX (aplicaţie cu ajutorul căreia puteţi să obţineţi un Icon dintr-un.exe).
  Acestea fiind spuse vă invit să urmăriţi Clip-ul de mai jos pentru a ştii ce aveţi de făcut pentru a obţine un installer aşa cum doriţi şi pe care să puteţi să îl instalaţi cu un singur click, având în felul acesta aplicaţia instalată cu un minim de efort şi cu o minimă pierdere de timp
.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!