Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

17 mai 2014

Ordoneaza Desktop-ul cu RocketDock - Modifica Aspect Windows

  Dacă tot timpul ai desktop-ul aglomerat şi dezordonat RocketDock pe ajută să îţi ordonezi şi să îţi eliberez spaţiul de pe ecranul calculatorului, pe lângă această funcţie are şi o alta estetică, făcând ca Windows-ul dvs. să pară modificat aducând cu Android. In trecut am mai scris pe un alt blog despre ObjectDock dar aplicaţia despre care o să scriu astăzi este net superioară atât din punct de vedere al funcţiilor cât şi al resurselor pe care le consumă care la ObjectDock erau însemnate...

  Pe lângă instalare şi utilizarea RocketDock am să vă prezint în Video Tutorialul pe care îl voi ataşa acestui articol şi cum puteţi instala anumite addon-uri ale acestei aplicaţi cu ajutorul cărora puteţi face RocketDock şi mai practică şi mai atrăgătoare. Addon-ul pe care îl voi instala se numeşte Stacks Docklet însă pe pagina pe care o v-oi lăsa spre Download o să găsiţi mai multe Addon-uri (Toate se instalează ca cel pe care îl instalez eu în Video Tutorial).
  Şi ca să fie totul complet vă arăt şi cum puteţi instala noi Icon-uri pentru RocketDock pentru al face mai expresiv.
Urmariti acest Video Tutorial ! 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!