Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

3 apr. 2014

Transformate Track-urile in Mp3. All Audio to MP3 Converter

Aşa cum am mai scris, majoritatea articolelor sunt bazate pe întrebări primite de la dvs. Astăzi am să scriu un articol pentru Irina care m-a întrebat de ce nu îi funcţionează anumite cd-uri la Cd player-ul maşini, deşi le asculta fără probleme acasă. Problema vine din faptul că acele cd-uri au fost scrise într-un format care nu este suportat de Cd player-ul maşini (şi nu pot fi citite). Soluţia este..

  Rescrierea cd-ului într-un alt format suportat pentru a afla ce format este suportat (track, mp3, data) mergeţi şi citiţi în specificaţiile tehnice, Pe spatele produsului, în manualul tehnic, sau pe net, în lipsa acestora, probaţi discuri care funcţionează pe dispozitivul dorit (pe care doriţi să le ascultaţi) după ce aţi identificat discul funcţional, introduceţi-l într-un CD-RW apoi deschideţi conţinutul folderului audio daţi click dreapta pe o melodie şi mergeţi la Properties (pentru a afla în ce format a fost scris), aţi putea afla şi prin alegerea modului de afişare a melodiilor, Detalis", Odată identificat formatul mergeţi şi rescrieţi un alt cd în acel format şi în viitor toate cd-urile pe care doriţi să le ascultaţi pe acel dispozitiv vor fi scrise doar în acel format.
  Puteţi converti în/şi din diferite formate audio folosind diferite aplicaţii Este de ajuns să tastaţi pe Google ,, Free Audio Converter"
Any Audio Converter
Converteşte orice video şi audio în şi din MP3, WMA, AAC, OGG, WAVE, M4A şi multe altele
Descarcati de Aici

 AudioGrabber. Deschideţi AudioGrabber. şi daţi la
File > Make MP3 şi de acolo selectaţi fişierele care vreţi să le transformaţi şi apăsaţi Grap!
Pentru a schimba locul unde se salvează melodiile transformate intraţi în Settings şi la Directory to store file apăsaţi Browse... şi modificaţi folderul unde vreţi să se salveze melodiile transformate.

Descarcati de Aici

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!