Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

22 apr. 2014

Transforma Orice Poza in Schita in Creon cu un Click


Am scris cu mult timp în urmă un articol despre acelaşi lucru numai că atunci scriam despre PhotoShop iar paşi pentru a obţine acest rezultat sunt mai complicați şi de asemenea trebuie să ţinem cont că pe lângă faptul că este un program care consumă resurse nu este gratuit. Am căutat pentru dvs. o altă soluţie gratuită şi de asemenea foarte uşor de folosit...
  Astăzi am să scriu despre Instant Photo Sketch aplicaţie pe care o puteţi Descărca gratuit de Aici
  Pentru a obţine dintr-o poză o schiţă este de ajuns să instalaţi aplicaţia pe care aţi descărcat-o de mai sus odată instalată cu Next-Next-Next tot ce trebuie să faceţi este să identificaţi poza din care doriţi să obţineţi scița în creon
- Rulaţi aplicaţia Instant Photo Sketch
- Introduceţi imaginea dând clic le Open
- Reglaţi intensitatea schiţei
- Salvaţi schiţa

5 comentarii:

  1. Multumesc. cautam de mult ceva simplu si eficient.
    Inca odata multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că te-am putut ajuta Ferry. Dacă ai alte întrebări legate de orice Aplicaţie/Program cu care ai vrea să faci un anumit lucru, te aştept cu întrebări şi sugestii.
      Mulţumesc pentru acest comentariu, mulţi din comoditate (pierzi timp să introduci adresa de mail, nune şi să scrii un comentariu), preferă să treacă mai departe. De aceea le sunt recunoscător şi celor care lasă un comentariu negativ (fără jigniri şi înjuri) cu privire la materialul prezentat, mereu este loc de mai bine şi fără critici nu am progresa.
      Este adevărat că prefer comentariile ca al tău, dar ceva mai mult, de genul ,,Mulţumesc, m-a ajutat, ai putea să scrii despre... să îmi spui cu ce pot face..., cum se face...?".

      Ștergere
  2. Multumesc tare mult pentru recomandari :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Spuneti va rog cum sa faci scita unei poze va rog

    RăspundețiȘtergere

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!