Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

16 apr. 2014

Top Antivirus Gratuit - Free antivirus

Am vorbit foarte mult despre creşterea performanţelor, despre setări care pot face calculatorul să funcţioneze ca "uns" dar toate eforturile noastre sunt în zadar, dacă nu folosim un antivirus care să ne protejeze împotriva viruşilor, care fac că funcţionarea calculatorului să sufere, aceşti viruşi vor rula programe în background, pot şterge fişiere din Windows, pot face mult rău calculatorului nostru de aceia m-am gândit să fac o listă a celor mai buni antiviruşi free. Urmând ca dvs să îl alegeţi pe care credeţi de cuvinţă
  Notă* Dacă un antivirus nu este setat corespunzător poate îngreuna funcţionarea sistemului de aceia vă recomand să vizionaţi videotutoriale pentru antivirusul pe care l-aţi ales.
 
Avast Free Antivirus
  Pentru cei ce doresc un antivirus gratuit uşor de utilizat, Avast Free reprezintă o soluţie Cu o rată de protecţie de 98.7% oferă protecţie împotriva viruşilor şi a programelor de tip malware, spyware şi rootkit.
  

descarca Avast Free
Avira Free
   Este un antivirus, uşor de folosit şi cu o rată foarte mare de detecţie, cine nu are bani pentru o versiune comercială de antivirus aceasta este alegerea ideală
descarca Avira Free
Panda Cloud Antivirus Free 
  Acesta este un antivirus gratuit bazat pe un serviciu de tip cloud. Fişierele sau părţi din ele sunt trimise către un server pentru a fi scanate. Antivirusul gratuit are o rată foarte bună de protecţie, de aproximativ 99,8%. Interfaţa este simplă şi uşor de folosit, iar performanţele sunt destul de bune. Din păcate, o scanare completă s-ar putea să dureze destul de mult dacă aveţi o viteză de net mică.
descarca Panda Cloud Free
BitDefender Antivirus Free Edition
  Este o soluţie cât se poate de simplă. Nici măcar nu putem vorbi despre o interfaţă în adevăratul sens al cuvântului. Aplicaţia vine cu o fereastră mică de interacţiune, ce poate fi accesată la nevoie. Am spus la nevoie deoarece acest antivirus gratuit poate fi lăsat pur şi simplu să lucreze în fundal, fără a da bătăi de cap. El va funcţiona foarte bine şi pe calculatoare mai lente
descarca BitDefender Free Edition
AVG AntiVirus Free
  Această aplicaţie de tip antivirus este destul de cunoscută. Deşi nu a avut de-a lungul timpului cele mai bune performanţe la nivel de detecţie, ea rămâne totuşi o soluţie bună pentru utilizatorul obişnuit. Pe lângă protecţia pentru viruşi, aplicaţii spyware şi malware, ea verifică link-urile accesate şi poate fi folosită pentru ştergerea sigură a fişierelor. Interfaţa este prietenoasă cu utilizatorii, iar PC-urile mai vechi nu vor fi afectate din punct de vedere al performanţei.
descarca AVG AntiVirus Free
   Dacă aplicaţiile prezentate aici nu vă mulţumesc puteţi încerca
  • ESET NOD32
  • Kaspersky

1 comentarii:

  1. http://www4.pcmag.com/media/images/355375-the-best-free-antivirus-lab-results-chart.jpg

    RăspundețiȘtergere

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!