Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

19 apr. 2014

Modifica Windows-ul XP - Mai Rapid de instalat si de rulat

  Am tot scris despre soluti de creştere a performanţei, calculatorului, şi de optimizarea Windows-ului astăzi trecem la un alt nivel am să scriu un articol despe nLite aplicaţie cu ajutorul căreia puteţi modifica o imagine iso a Windows-ului. Dacă aveţi un cd cu Windows XP pe care doriţi să îl modificati, dar nu ştiţi cum să faceţi o imagine iso unui cd, tastaţi iso în căsuţa de căutare şi veţi găsi două articole în care dezbat acest subiect. Aplicaţiile despre care am scris sunt Power ISO şi ImgBurn. Dar haideţi să începe...
  Cu nLite puteţi modifica Windows-ul XP de o formă radicală, iar rezultatele vor fi spectaculoase în ceia ce priveşte:
- Timpul de instalare
- Timpul de bootare
- Şi modul de funcţionare
Toate acestea cu condiţia să ştiţi ce faceţi
Puteţi elimina sevicii Windows nefolositoare Citiţi Aici
  Puteţi elimina componente nefolositoare ca Windows Difender, Games, Media Payer, etc.
  De asemenea puteți automatiza instalare Windows-ului pe un nou sistem (puteţi introduce un serial key, puteţi să îl configuraţi după cum doriţi, în aşa fel încât la instalare, intervenţia dvs. să fie minimă.
  Puteţi integra anumite drivere şi aplicaţi care să se instaleze odată cu Windows-ul. Într-un cuvand puteţi face multe şi deşi la prima vedere pare complicat este cât se poate de simplu, mai ales dacă deţineţi câteva cunoştinţe de limbă engleză şi asta pentru că vă este explicată fiecare acţiune şi efectul pe care aceasta îl poate avea asupra funcţioneze Windows-ul modificat.
  Dacă nu ştiţi limba engleză nu este nici o problemă de aceia scriu acest articol, pentru a vă ajuta să micşoraţi ( modificaţi un Windows) puteţi crea un Windows funcţional la numai 200 de Mb ( un Windows XP are 600 de Mb. Ideal ar fi să experimentaţi folosindu-vă de o maşină virtuală (instalaţi Windows-ul modificat pe VirtualBox).
Pasi necesari 
2. Urmariti acest tutorial video  

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!