Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

26 apr. 2014

Instaleaza aplicatiile de care ai nevoie cu un sigur click

Ştiu că mulţi dintre dvs. amână reinstalarea Windows-ului pentru că ştiu că acest lucru ar necesita reinstalarea tuturor aplicaţiilor şi deci timp pierdut. Am scris mai multe articole despre posibilitatea de a face backup Windows-ului şi în cazul în care sunteţi nevoiţi din diferite motive (viruşi, erori, etc.) să reinstalaţi sistemul de operare. În caz că nu aţi făcut un astfel de backup al datelor şi totuşi sunteţi nevoiţi să reinstalaţi Windows-ul vin în ajutorul dvs. cu o soluţie care vă poate uşura foarte mult această operaţiune.
  După instalarea Windows-ului va trebui să instalaţi şi aplicaţiile de care aveţi nevoie, puteţi face acest lucru într-un mod mult mai simplu şi rapid folosindu-vă de Ninite.
 Cu ajutorul lui Ninite aveţi pe lângă avantajul rapidităţi şi comodităţi cu care puteţi instala toate aplicaţiile de care aveţi nevoie, alte avantaje printre care faptul că puteţi instala totdeauna ultimele versiuni ale aplicaţilor (cu update-ul la zi) şi alt avantaj este acela ca Ninite nu vă instalează toolbat-uri sau alte opţiuni extra ale unei aplicaţii.

Tot ce trebuie să faceţi este să:
- Intrați pe site oficial https://ninite.com/
- Bifați in dreptul aplicației pe care o doriți
- In momentul in care ați terminat de bifat apăsați butonul  Get Installer   
- Salvaţi kit-ul de instalare
- Daţi dublu click pe kit-ul salvat şi va începe instalarea tuturor aplicaţilor dorite
- După câteva minute (în funcţie de numărul aplicaţilor alese) va termina instalarea, daţi Close


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!