Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

10 apr. 2014

Fake Call Apeluri si Sms-uri false pe telefonul tau

Vă aduc la cunoştinţă această aplicaţie nu pentru a face cine ştie ce lucruri ilegale cu ea ci pentru a o utiliza cel mult distractiv (pentru a face o glumă). Această aplicaţie te mai poate ajuta atunci când eşti într-un loc în care nu vrei să fi, alături de persoane cu care nu vrei să stai, sau ai nevoie de un pretext pentru a scăpa câteva minute de nevastă, iubită..., soţ, iubit etc. Încă odată vă spun că sunteţi direcţi răspunzători pentru modul în care folosiţi această aplicaţie pe care o puteţi...
Descarca Fake Call pentru Android de Aici
Descarca Fake Call pentru IPhone de Aici
Cum Funcţionează?
Sunt două moduri de astfel de Aplicaţii Fake Call (apeluri false)
  1 Cele cu care primeşti apeluri false atunci când vrei să scapi dintr-o situaţie neplacuta, programezi această aplicaţie să te sune la un interval de timp (ales de tine). Pentru a fi mai credibil poţi adăuga Nume apelantului, un număr de telefon şi o fotografie.
   De asemenea cu o astfel de aplicaţie poţi primi şi sms-uri false (mesaje pe care le-ai scris tu în prealabil şi apoi ai setat să ţi se trimită la o anumită oră, de la un anumit număr de tel.

2. Aplicaţi cu ajutorul cărora poţi suna pe cineva pentru ai face o farsă ( glumă), unde puteţi schimba vocea (bărbat femeie), și viteza de redare a acesteia pentru o face haioasă.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!