Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

4 apr. 2014

Elimina intreruperile de redare a clipurilor pe YouTube. Creste viteza la Net

Aşa cum arată şi titlu SpeedBit Video Accelerator măreşte viteza de redare a clipurilor pe YouTube şi alte 150 de site-uri. Cred că vi s-a întâmplat de nenumărate ori să aşteptaţi minute întregi încărcarea unei bări de redare a cliplui, asta în speranţa că nu vor mai fii întreruperi pe parcursul vizionări şi totuşi aşteptarea a fost în zadar tot aţi avut parte de buffering (pauze de redare din cauza vitezei slabe de internet, sau a altor cazuze).
  SpeedBit Video Accelerator este ideal şi pentru jocurile online acesta aşa cum spuneam poate îmbunătăţi viteza de internet eliminând pauzele astfel având o calitate video mai bună.
  Aplicaţia este extrem de simplu de folosit, defapt ea îşi face singură treabă este deajuns să o instalaţi de Aici

  După ce aţi instalat-o aceasta va fi prezentă în bara de Start, dvs îi veţi simţi prezenţa în momentul în care veţi urmări clipuri pe internet, sau veţi juca jocuri online apărându-vă în bară de Start modul în care aceasta accelerează viteza de net în felul acesta eliminând pauzele de redare (buffering).
Vă invit să urmăriţi acest Videotutorial !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!