Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

6 apr. 2014

Dragon Dictation Aplicatie Telefon ( scrie dupa dictare)

scre sms dupa dictare
Sunt sigur că această aplicaţie vi se va părea extrem de interesant şi utilă. Cu toţii ne-am dori să scriem la tastatură telefonului mai repede şi unii dintre noi nu reuşesc, cineva s-a gândit şi la noi şi a dezvoltat o amplicatie cu ajutorul căreia puteţi scrie sms-uri (mail, facebook, twitter şi altele) prin simpla dictare a textului. Dragon Dictation va scrie pentru tine.  Aplicaţia este de până la 5 ori mai rapid decât tine în ceea ce privește scrierea de mesaje de pe iPhone.
  Pentru a vă bucura de această aplicaţie o puteţi Descărca Gratuit de Aici
  O instalaţi pe Telefonul Dvs (ISO), această aplicaţie poate fi instalată şi pe P.C. însă nu este gratuită. puteti citi si acest articol ,,Program care iti citeste textul in orice limba cu vocea aleasa de tine''. După instalare veţi trece printr-un proces de recunoaştere a voci (aplicaţia vă învaţă cuvinte noi pe parcursul utilizări astfel cu timpul îi va creşte performanţa).
posteaza mesaje scrise dupa dictare 
Accesaţi aplicaţia.
- Pentru a începe registrarea apăsaţi butonul central (1)
- După apăsarea butonului începeţi dictarea (cu voce clară).
- În momentul în care aţi terminat opriti prin apăsarea butonului EFECTUAT (2)
- Verificaţi textul şi corectaţi posibilele erori prin atingerea ecranului în dreptul unui cuvânt (puteţi folosi o sugestie, a unui cuvânt diferit sau puteţi şterge acel cuvânt), de asemenea mai puteţi corecta accesând tastatura (3)
- Acum puteţi trimite textul apăsând butonul din partea dreaptă (4) de aici puteţi alege să trimiteţi textul pe una din reţelele afişate (sms, mail, facebook, twitter) sau puteţi da copy urmând să lipiţi acest text unde vreţi dvs.
  De asemenea vocea ta poate fi folosit pentru orice aplicație cuprinse în iPhone. Acesta este apoi stocat în clipboard ca text.
Notă*  

  Trebuie să aveți WiFi, 3G sau EDGE pentru punerea în aplicare, un microfon intern sau extern este, de asemenea, necesar. Eu mă străduiesc să vă explic cât de bine pot însă ştiţi cum se spune o imagine face cât o mie de cuvinte de aceia vă las un Clip unde Giorge Buhnici (ProTv) încearcă să ne demonstreze cât de utilă este aplicaţia (ignoraţi prima parte a videoclipului)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!