Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

30 apr. 2014

BlueStacks Android Emulator- Instaleaza Aplicatii Android pe Windows

Am mai vorbit în trecut despre o astfel de aplicaţie, ba chiar am scris şi despre BlueStacks pe un alt blog însă versiunea nouă m-a făcut să scriu acest articol, Deşi pare imposibil cu ajutorul acestui program puteţi instala aplicaţi specifice SmartPhone-urilor pe Calculator, chiar şi aplicaţii de genul Viber, Whatsapp, Instagram şi altele ca acestea care până nu de mult era imposibil să le instalăm pe un Desktop.
  Astăzi vă voi arăta de unde şi cum puteţi descărca această aplicaţie cum o puteţi configura astfel încât să vă bucuraţi de avantajele folosirii ei...
  De la început vă spun că această aplicaţie este consumatoare de resurse, de aceea trebuie să aveţi un sistem cât de cât performant
  Un minim dual core cu 2Gb memorie Ram un procesor şi o placă video decente.
  În timpul instalări pot apărea unele mesaje de eroare peste unele se trece cu un update al plăci video, peste altele se trece prin instalarea unei alte versiuni, dar în cazul în care configuraţia nu îndeplineşte minimul de cerinţe aplicaţia nu se va instala.
  Aplicaţia este gratuită şi este compatibilă cu toate sistemele de operare, dar pe Windows XP necesită minim .Net Framework 2.0 SP2 şi Windows Installer 4.5.
Dacă nu sunt respectate aceste cerinţe pe un sistem cu Windows XP, aplicaţia pur şi simplu va refuza să se instaleze.
  Am să las două versiuni ale aplicaţiei
Primul link - Descărcaţi ultima versiune a aplicaţiei
BlueStacks App Player
Al-doi-lea link - Descărcaţi versiunea anterioară a aplicaţiei (în caz că nu puteţi trece de eroarea 25000...   Bluestacks HD.
  Pentru a înţelege mai bine ce anume trebuie să faceţi şi cum anume puteţi descărca, instala şi configura această aplicaţie m-am gândit să fac un videotutorial pe care vă invit să îl

17 comentarii:

  1. Buna ziua ,am instalat acest program merge ok, dar cand intru intrun joc cum dau zom pe imagine ca pe smart ? Sunt jocuri de strategie la care se mareste imaginea sau se micsoreaza , ai idee cum pot face asta, pe telefon este touchscreen, dar aici ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie imi apare eroarea 25000 .Ce sa fac ca sa imi mearga instalarea pana la capat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut Anonim 3 ianuarie
      Spre finalul articolului, dar şi în Clip spun ce trebuie să faci pentru a trece de eroarea 25000, să instalezi o versiune anterioară (mai veche) o găseşti Aici

      Ștergere
    2. casa mearga trebuie asta sa faci uite linckul bun https://www.bluestacks.com/download.html#gref

      Ștergere
  3. sa instalat forte bine ,dar cand vreau sa trag un joc imi parae o eroare si nu imi da voie sa instalez absolut nimic.mersi mult

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut Anonim 23 ianuarie
      Ar fi fost bine să îmi scrii mesajul ce îţi apare, în felul acesta poate reuşeam să îmi dau seama despre ce este vorba şi te puteam ajuta să treci peste eroare.

      Ștergere
  4. salut imi da o eroare 1406.Could not write value BLUESTACKS Agent to key/software/microsoft/windows/current version/run.system error.verify that you have sufficient access to that key or contact your support personel.MULTUMESC ANTICIPAT!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Salut deci instalez merge ... totul bine , dar cand vreau sa downloadez , imi zice "error retrieving information fron de server .
    [RPC :S-7:AEC-0]

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut Anonim 28 martie
      Pentru a remedia această problemă elimină contul de Google cu care te-ai logat în această aplicaţie şi adaugă-l din nou. Pentru asta mergi la Setări şi dă click pe Google - Eliminare cont - apoi apeşi pe adăugare cont nou şi introduci acelaşi cont (adresă mail şi parolă) Termini procesul şi totul ar trebui să fie ok. Sper să te fi ajutat acest răspuns.

      Ștergere
  6. Buna ziua

    La mn ramane in stadiul de initializare....ce pot face sa se deschida aplicatia?

    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna ! Daca m-am logat cu un cont si vreau sa il schimb..cum fac ?

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna ziua!

    Folosesc de mult aplicatia bluestacks.La un moment dat programul nu mai vrea s-a porneasca si trebuie s-a o dezinstalez si si s-o reinstalez.Problema ar fi ,cum pot migra save datafiles pe anumite jocuri, s-a nu trebuiasca ulterior sa pornesc toate jocurile de la nivelul 1.Da-ca exista posibilitatea....,cum fac?

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna ziua!

    Am instalat si eu acest program dar cand vreau sa instalez aplicatia instagram imi apare aceasta eroare(fisierul pachet este nevalid),ce pot face ca sa mearga?Va rog daca stiti raspundeti-mi si explicati-mi .

    RăspundețiȘtergere
  10. buna va rog frumos sa ma ajutati si pe mine deci mia mers corect 3 4 luni de zile dar am instalat windous si cand am instalat iarasi bluestack am deschis si cand dau la android nu mi se mai incarca si imi aparew o eroare care spune asa ---BlueStack installer -- it seems that your system has ben upgraded please click ok to configure and run bluestack app player .Va rog frumos sa ma ajutati sa la rezolv ca sunt mort fara el

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna ziua, eu am instalat BlueStacks si cand ma autentific nu imi se vede textul.
    Ce fac?

    RăspundețiȘtergere
  12. Salutare, am instalat bluestacks ca sa joc mai multe ocuri android, dupa care am reusit in final sami cumpar telefon.
    Problema care a ramas este ca google vede acest emulator ca pe un dispozitiv real, si nu pot face nik, ca sa sterg dispozitivul, tb e ca de multe ori am dat formatare in loc de dezinstalare cu eliminare cont din emulator si am reinstalat din nou.
    In felul asta imi apar toate instalurile facute, iar emulatorul se vede in meniul android ca fiind mai multe dispozitive fizice, cum fac sa le scot din contul google?

    RăspundețiȘtergere

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!