Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

4 apr. 2014

Aplicatii Telefon

Am stat puţin şi m-am gândit că ar fi bine pe acest blog să abordez şi acest subiect de vreme ce telefoanele moderne încorporează o întreagă tehnologie I.T. încetând să mai fie un simplu telefon acum este un telefon deştept (smartphone) care te ajută nu doar să iniţiezi şi să primeşti apeluri, acum este şi apărat foto şi cameră video, şi GPS, are şi internet conectându-te la întreaga lume, şi mai are ceva, are o dorinţă nebună de a te învăţa lucruri noi pe care să le faceţi împreună, este de ajuns să îl întrebi...  Despre existenţa anumite aplicaţi şi el o va găsi pentru tine, dar au fost create atât de multe aplicaţi pentru telefon încât ne este greu să le ştim pe toate şi mai ales ce face fiecare în parte. Aici intervine plăcerea mea de a vă arăta, de a vă învăţa şi de a găsi pentru dvs. cele mai utile aplicaţii pentru telefon de care poate aveţi nevoie dar nu ştiţi de existenţa lor. De exemplu ştiaţi că:
- Telefonul poate tasta ce îi dictaţi??? În felul acesta fiind mai uşor să trimiteţi mesaje...
- Telefonul este un bun cunoscător al limbilor străine... Poate traduce din şi în diferite limbi străine
- Un bun DJ, compozitor, creator de muzică... puteţi crea Beeat-uri proprii puteţi mixa vă puteţi înregistra. 
- Poate să îţi parcheze maşina (senzori de parcare), Nu se rătăceşte niciodată (gps) etc.
  Dar despre toate abilităţile telefoanelor moderne voi scrie în viitoare articole pe acest blog, fie că au sistem de operare Windows, Android sau iSO,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!