Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

31 mar. 2014

Scrie corect în orice limbă Corectează greşelile gramaticale automat

  Astăzi scriu despre Apache OpenOffice suita cu ajutorul căreia puteţi face mai multe lucruri (în principal de redactare), este alternativa perfectă la Microsoft Word având avantajul că o puteţi descărca Gratuit de Aici. Pe lângă redactare aveţi posibilitatea să selectaţi limba în care urmează să scrieţi pentru ca aplicaţia să corecteze anumite erori gramaticale, sau să vă sugereze cuvinte pe care să le redactaţi în text...
  Instrumentele de limbi străine pot fi găsite în Instrumente> Limbi în meniul principal, așa cum se arată mai jos.
   Verificarea ortografiei este disponibilă numai pentru limbile din listă care au simbolulSpelling and grammar icon lângă ele. Dacă nu vedeți simbolul de lângă limba preferată, puteți instala un dicționar suplimentar folosind Instrumente> Limbi> Mai multe dicționare on-line.
  Pentru aceia dintre dvs. care nu doresc să instaleze un astfel de program (pentru a nu-şi îngreuna sistemul) există şi o soluţie Online de corectare a greşelilor gramaticale făcute la redactarea unui document în diferite limbi.
 Cum corectezi online gewselile gramaticale?
1 Accesezi această pagină Web.
2. Copiați textul din documentul pe care l-ați redactat și dați Paste în fereastră, sau puteţi edita direct în fereastra deschisă.
3. Alegeți limba în care este scris textul.
4. Apăsați Check Text.
5. Dați click pe cuvintele marcate cu roşu.
6. Alegeți din listă scrierea corectă a respectivului cuvânt.
7 Copii textul şi îl lipeşti acolo unde ai nevoie de el gata corectat.

1 comentarii:

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!