Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

25 mar. 2014

Cum iti faci Cont Adsense-Creare cont Adsense

Scriu acest articol pentru aceia dintre dvs. care aţi tot căutat această informaţie pe Google şi nu aţi găsit un articol care să vă lămurească ce este, cum se crează şi cum poţi câştiga bani cu un cont Google Adsense. Sunt pe net sute de articole, dar cred eu nici unul complet care să îţi explice de la A-Z tot ce trebuie să faci pentru aţi crea un cont Adsense.
Cum îţi creezi un cont Adsense?
  Pentru început va trebui să vă creaţi un cont Google (o adresă de Gmail), dacă nu aveţi una  Click Aici pentru a o crea, dacă nu ştiţi cum să creaţi o adresă de Gmail Cititi acest articol, Dacă deja aveţi o adresă de Gmail lucrurile se simplifică puţin, puteţi trece la crearea contului de Google Adsense, apăsaţi Aici Sign in şi introduceţi adresa de Gmail pe baza căreia veţi crea contul (pe cea pe care tocmai aţi creat-o conform indicaţiilor de mai sus, sau pe cea pe care o aveaţi deja) după ce aţi introdus adresa de Gmail şi parola daţi Sign în şi apoi apăsati Get started new se va deschide o altă pagină în care vă va întreba dacă vreţi că creaţi contul Google Adsense cu acea adresa sau doriţi să folosiţi o altă adresă de Gmail, dvs veţi confirma că doriţi să continuaţi cu adresa deja introdusă şi apăsaţi pe Yes, use adresa asta.com 

După cum vedeţi sunteţi întrebaţi unde anume vor fi postate anunţuri care să genereze bani, va trebui să aveţi un site/blog dacă nu ştiţi cum puteţi să vă creaţi un site/blog intraţi pe pagină Trucuri Site/Blog și aveţi acolo explicat cum anume puteţi să vă faceţi un site/blog gratuit pe care să afişaţi anunţuri Adsense.
 Dupa ce ati completat cu adresa url si limba de continut apasati pe Continue pentru a trece la pasul final.
Dați click pe Submit information de la finalul înscrierii pentru a trimite informaţiile către Google pentru revizuire. Dacă pagina se reîncărca, verificaţi dacă formularul este completat în întregime.
  Confirmaţi primirea notificării de verificare a adresei de e-mail, atunci când aceasta vine din partea celor de la Google.  

  De asemenea va mai puteti creea contul de Adsense si cu ajutorul Contului ( Canalului) YouTube

5 comentarii:

  1. Buna ziua! Mi-am creat un cont Google Adsense cu ajutorul Youtube-ului.Am facut la fel ca in video.Am incercat sa asociez acest cont cu un blog de pe platforma blogger,dar de mai bine de o saptamana de cand am plasat codul de anunt in pagina,anunturile apar ca fiind goale.Blogul respecta drepturile si politicile(zic eu),ce credeti ca este de facut?Ma puteti ajuta cu vreun sfat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună Elena
      Am citit de 3 ori comentariu şi lipseşte o informaţie (contul Adsense ţi-a fost aprobat), ai primit Mail de la Google că ai fost admisă?. Acel mail îţi confirmă dacă eşti eligibilă? Uite Aici Google Adsense . A doua problemă este modul cum introduci acel cod, vezi tu acel cod trebuie convertit Vezi Aici Anunțuri Adsense

      Ștergere
  2. Multumesc frumos pentru raspuns! Am primit un e-mail in care mi se precizeaza ca am contul AdSense aprobat in totalitate si ca pot difuza anunturi la adresa respectiva de YouTube...Nelamurirea mea e ca atunci cand am dorit sa pun reclame si pe Blog,am urmat pasii: inscrieti-va la adsense,mi-am completat datele,am trimis cererea si mi-a aparut mesajul "Felicitari!Widget-ul AdSense a fost inserat cu succes" si acum vine intrebarea mea...trebuia sa primesc un mail cu privire la acceptarea site-ului?..Ce am mai observat este ca plasez codul de anunt si sunt sigura ca-l inserez bine,numai ca dupa o saptamana starea anunturilor apar ca fiind"Inactive" din "Noi"(pe site apar ca fiind spatii goale).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Elena
      Codul Adsense trebuie convertit si apoi introdus pe blog citeste acest articol http://pe-intelesul-tuturor.blogspot.com/2014/08/pune-adsense-in-articole-posturi-blogger.html (copie link-ul si si pasteaza-l in Google)

      Ștergere
  3. Aceeasi problema am si eu, ne ajuta si pe noi cineva?
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!