Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

20 feb. 2014

Redimensionare imagini, converteste gratuit GIF, JPG, PNG, BMP

Am fost întrebat de curând de către cineva, dacă ştiu un program, o aplicaţie simplu de folosit şi gratuită de convertit imagini, pentru că are atât de multe şi atât de puţin spaţiu de stocare şi vrea să găsească o soluţie pentru a le redimensiona (micşora) şi a auzit el că anumite formate sunt mai compacte şi ar vrea să îşi convertească imaginile în acel format.
  I-am sugerat să citească articolul,,Program cu care redimensionezi imaginile, viteza mai mare de incarcare web'' iar, dacă acolo nu găseşte soluţia să urmeze paşi pe care i-am făcut în Videotutorialul pe care o să îl las mai jos.
  Soluţiile de a converti o imagine (poză) dintr-un format în altul (gif, png, jpg, bmp) este foarte simplă şi se poate utiliza Paint (micul utilitar din Windows)
  Introducem poza căreia dorim să îi modificăm formatul şi apoi o salvăm - Save As şi de aici alegem unul din formatele în care vrem să o salvăm şi implicit convertim.
  O altă metodă prezentată în tutorial este folosirea programului PhotoScape pe care îl puteţi Downloda de Aici
  După ce aţi ales formatul dorit (cât mai economic) puteţi micşora dimensiunile imagini Folosind una din soluţiile prezentate în articolul mai sus menţionat

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!