Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

27 feb. 2014

Cum dau Webcam fals pe Messenger, sau Skype. Multi cam

cum poti folosi acelasi web cu mai multe aplicatii
  Nu ştiu câţi aţi păţit că amicul meu care a primit pe Messenger un Webcam fals. Cred că toți ştiu ce este acela un web fals. Primiţi web la Messenger, Skype, sau altele de genul..., însă imaginea redată nu este cea redată de web-ul conectat, ci este o imagine pusă într-un program care înlocuieşte imaginea redată de Webcam-ul real. Citind aceste rânduri pare puţin complicat, dar dacă urmăriţi Videotutorialul pe care o să îl las în articol o să vedeţi cât de simplu este.
  Dacă v-aţi dorit să faceţi o glumă cuiva, dacă vreţi să treceţi ca altcineva (să vă ascundeţi înfăţişarea). Dacă doriţi să folosiţi acelaşi web pe mai multe aplicaţii simultan acesta este Videotutorialul pe care ar trebui să îl urmăreşti
  Pentru început vă recomand să urmăriţi Videoclipul pe Youtube deoarece de acolo veţi avea posibilitatea să descărcaţi toate programele menţionate în Videotutorial.
  În acest articol am să las doar link-urile aplicaţiilor prezentate pe larg în Videotutorial.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!