Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

24 feb. 2014

Cum afli ce pagini au fost accesate de pe PC apasand o tasta


Nu ştiu câţi sunt interesaţi de acest subiect şi nici nu vreau ca acest articol să fie citit de aceia care din motive de gelozie îşi propun să pună sub urmărire fiecare pas al persoanei iubite, este o vorbă ,,când eşti înşelat tu porţi mai mult de 50% din vină'' aşa că... Sperând ca acest articol să nu fie un bun motiv de divorţ şi certuri...
  Nu am să scriu despre instalarea de aplicaţi spion de supravechere a fiecărui click, nu am să vorbesc despre metode complicate, am să vă spun despre posibilitatea de a afla istoricul activităţi unui computer pe o zi, pe o săptămână pe lună sau luni, având posibilitatea de a afla atât activitatea pe net cât şi activitatea pe computer (fiecare pagină şi document accesat, poze, fişiere mp3, sau avi.).
De ce scriu acest articol?
  Acest articol este scris pentru aceia care caută un document pe care ştiu că l-au acesat acum ceva vreme, dar îşi amintesc vag infirmaţii despre denumirea lui, sau pentru aceia care ştiu că acum câteva zile au accesat o pagină web însă acum în căutările google nu o mai găsesc, pentru aceia care au ascultat ieri o melodie iar astăzi nu îşi mai amintesc numele, dar dacă o găsesc în melodi ascultate o vor recunoaşte... Sunt multe cazurile în care metoda de astăzi vă poate fi de folos.
Cum afli ce activitate a avut loc pe calculatorul tău?
  Deschideţi un Browser (cel cu care navigați de regulă)
Acum apăsaţi CTRL + H şi în stânga vi se va deschide un panou cu întreg istoricul dvs. alegeţi perioada care vă interesează. 

Mai simplu de atât nu se poate.

1 comentarii:

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!