Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

13 feb. 2014

Cum adugi Butonul Donati PayPal pe site Blogger si Wordpress

script html buton domati paypalNu ştiu câţi dintre dvs. au un astfel de buton pe site, mulţi considerând că un astfel de buton de donaţi este inutil întrucât nimeni nu va face donaţi pentru site. Eu vin şi spun că un astfel de buton nu strică şi dacă cineva consideră că meritaţi o compensaţie financiară pentru ajutorul adus, atunci poate să vă trimită o sumă modestă (1 euro).
   M-am decis să scriu acest articol în speranţa că cineva este interesat de acest subiect, de asemenea am să pun butonul în acest site pentru a proba afirmaţia ,,Nimeni nu plăteşte pentru un lucru pe care îl poate obţine gratis"
Cum adaugi Butonul Donaţii PayPal pe site?
- Vă logaţi la contul PayPal (dacă nu aveţi unul tastați in căsuța de căutare ,,PayPal,,
castiga bani cu paypal
- Click pe tag-ul Merchant Services
- Alegeţi Donations din lista de key
Din ecranul de creare buton:
- Alegeţi Donation din lista drop down la pasul 1, dacă nu e deja selectat.
- Puteţi personaliza butonul
- Alegeţi moneda
- Alegeţi butonul radio Donors enter their own contribution amount dacă nu doriţi să aveţi o sumă anume.
- În rest ar trebui să lăsaţi ca setări Default 
- Daţi click pe Crează Buton
- Copiaţi codul Html
- Acest cod trebuie să îl lipiţi

La Blogger
- Mergeţi în panoul de control - Aspect - Adăugaţi un nou obiect gadget - HTML/Java Script - Lipiţi aici codul copiat (Paste) - Save

La Wordpress
- Mergeţi în panoul de control - Aspect - Widget-uri - Adăugaţi în bară laterală un Widget Text - Lipiţi codul copiat (Paste)
Aceştia sunt paşi pe care trebuie să îi urmaţi pentru a avea pe site un buton de donaţi ca cel de pe acest site dacă acest articol v-a ajutat puteţi dona dând click pe acel buton.

5 comentarii:

  1. Este simplu de pus un buton de donatii, dar exista un aspect cu care nu prea sunt lamurit :
    Dupa ce am intrat in contul meu Paypal si am incercat sa fac un buton DONATE, am vazut afisata o clauza de-a lor din care rezulta ca pentru a scoate banii obtinuti prin donatii, trebuie sa dovedesti ca esti organizatie non profit.

    La ce folos ca exista bani in cont daca nu pot sa ii scot ?

    Dumneavoastra ati scos bani de la ei (la cei donati ma refer) ? Ce acte v-au cerut sau cum a decurs ?

    Vreau sa imi fac un site si sa pun un buton de donatii si eu, dar aspectul de mai sus nu-mi este clar. N-as vrea sa dea oamenii bani iar cei de la Paypal sa ii "inghete" la ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut Nicolae
      Nu trebuie să deţi o organizaţie ci doar să spui de unde vin donaţiile (uită-te în poză că am scris în acel câmp "Donaţii site"). La fel vei scrie şi tu, iar bani primiţi vor intra în contul Paypal putând să îi retragi fără probleme în limită contului Paypal (2500 euro fără verificare).
      P.S. Poţi să îţi primeşti donaţi pe site şi să retragi bani fără să ai organizaţie (în definitiv prestezi un serviciu).

      Ștergere
  2. Va multumesc pentru raspunsul dumneavoastra. Acum sunt lamurit pe deplin.

    O zi frumoasa va doresc si numai bine :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna, eu am un cont Paypal si o pagina website pe Wordpress.com, desi urmez pasii exacti ptr. a adauga un buton Donatie paypal pe blogul meu, totusi acesta nu apare, de ce?? Multumesc..!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am incercat. Chestia e ca daca nu cumperi domeniu de la ei si esti gazduit cu numesite.wordpress.com, nu ai voie sa adaugi nici cod de reclama si nici cod de buton Paypall. Numai dupa ce cumparam un domeniu la wordpress, in loc de numesite.wordpress.com sa fie numesite.com atunci poti introduce orice coduri HTML.

      Ștergere

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!