Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

27 ian. 2014

Generator de culori, coduri de culori HTML pentru blog/site

Generator cod html M-am decis să diversific tema articolelor scrise pe acest blog pentru a încerca să ajut un număr cât mai mare de persoane. Astăzi am să vorbesc aşa cum scrie şi în titlu despre modalitatea simplă de a obţine codul html al unei culori cu ajutorul unui generator de culori pe care îl găsiţi în pagina, în felul acesta ne mai fiind nevoie să fiţi cunoscători de cod HTML, sau să alergaţi pe net în căutarea unui cod a culori care vă place şi care aţi dorii să o implementaţi pe blog/site-ul dvs.

  Acest generator de cod de culoare vă va ajuta să obțineți codul de șase cifre a culori. Dacă doriți să obțineți o combinație perfectă de culori pentru blog-ul dvs. și, dacă aveți o experiență in alegerea culorilor și de potrivire selecție, acest lucru va ajuta pentru a face blog-ul dvs. să arate foarte profesionist. Acest Generatorul de culoare este, de asemenea, foarte util atunci când încercați să amestecati anunțurile Google Adsense cu conținutul site-ului.
Instrucțiuni
 - Trageți de bara de pe "Hue", selectorul de zona de paleta de culori dorită.
 - Apoi, faceți click în interiorul zonei de Brightness /Staturation și glisați cursorul până când a atins culoarea dorită."Swatch" bar vă arată rezultatul final de culoare.
 - Codul de culori hexazecimal este generat în caseta "Hex". Pur și simplu copiați codul de șase cifre adică # 000000.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!