Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

24 ian. 2014

Cum setezi orice Browser implicit? (Alege ce browser sa iti deschida paginiile web)

Cum schimbi Browser-ul principal
În principiu informaţiile prezentate în acest articol sunt elementare, dar sunt şi persoane care doresc să îşi deschidă o pagină web cu un Browser anume şi nu ştiu ce setări trebuie să facă pentru acest lucru.
  Poate vi s-a întâmplat să doriţi să deschideţi sesiunea Yahoo Mail şi aceasta să pornească cu Internet Explorer, sau aţi primit un Link şi dând click pe el pentru al executa acesta a pornit tot cu Internet Explorer şi aţi primit un mesaj de eroare cum că acel site conţine script care nu este suportat de Internet Explorer (pe anumite site-uri se fac recomandări cu privire la Browser-ul ce trebuie folosit)
  Browser-ul default este Internet Explorer întrucât acesta este instalat odată cu Windows-ul, după aceia dvs. opţional instalaţi şi alte browsere, la instalare sunteţi întrebaţi (undeva spre final) dacă doriţi să alegeţi respectiva aplicaţie ca browser default. Dacă nu alegeţi aplicaţia ca default paginile web deschise ca în cazurile de mai sus se vor deschide cu Internet Explorer.
De vreme ce citiţi acest articol Doriţi să ştiţi...
  Cum puteţi seta Mozila ca Brouser Implicit (principal)?
  Mergeţi sus în bară de Meniuri (dacă nu vă apare daţi click dreapta în zona de sus a păgini şi bifaţi Menu Bar) acum daţi click pe Tools - Options - Advanced - Bifaţi Always check too see if Firefox îs the default broeser on startup
  Cum puteţi seta Google Chrome ca Brouser Implicit (principal)?
 Mergeţi la Setari - Settings - Default browser - Make Google Chrome my default browser. 

  Cum puteţi seta Opera ca Brouser Implicit (principal)?
Mergeţi la Opera Menu (stânga sus) - Settings - Preferences (sau Ctrl+F12 direct) În panoul "Preferences" mergem pe meniul din stânga la "Programs", iar în partea dreaptă bifăm "Check if Opera îs defalt browser on startup".
 Cum vă întoarceţi la Internet Explorer ca browser implicit (principal).
Intraţi în Control Panel - Internet Options - Programs şi daţi click pe căsuţa Make default.
  De asemenea dacă alegeţi un alt browser ca principal debifaţi căsuţa ,,Tell my if Internet Explorer îs not the default web broweser"
  
Dacă aceşti paşi vi se par greu de urmat aţi putea încerca a doua metodă Valabilă pentru toate browserele atât în Windows XP, dar şi în Windows 7
Start - Default Program - Set your default programs (asteptati incarcarea programelor)
Selectăm programul pe care dorim să fie implicit şi dăm click pe: Set this program as default - Ok.
Cum schimbi browser-ul cu care deschizi paginile web
  Dacă acest Articol v-a ajutat lăsaţi şi dvs. un comentariu şi de asemenea dacă nu aţi reuşit să schimbaţi Browser-ul cu care vi se deschid paginile web lăsaţi un comentariu şi voi căuta soluţii problemelor dvs.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!