Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

2 ian. 2014

Cum punem mai multe sisteme de operare Windows si Linux pe un Stick folosind MultiBootISO

mai multe sisteme de operare pe un singur stick
Am mai scris pe acest Blog despre două aplicaţi cu ajutorul cărora puteţi crea un stick bootabil cu Windows le puteţi citi tastând in casuța de căutare ,, stick bootabil''  Însă astăzi m-am gândit să scriu despre o modalitate simplă de a crea un stick multiboot (cu mai multe sisteme de operare) din care să alegeţi dvs. sistemul de operare pe care doriţi să îl instalaţi la un moment dat Aplicaţia care vă ajută să faceţi acest lucru se numeşte...
  MultiBootISO este aplicaţia cu care veţi vedea imediat puteţi crea un stick bootabil pe care să aveţi toate sistemele de operare pe care le doriţi
  Pentru început descărcaţi gratuit aplicaţia de Aici

Este indicat sa opriti activitatea antivirusului in timpul in care aceasta aplicatie ruleaza.
  După descărcare introduceţi stick-ul în unitate, deschideţi aplicaţia şi apăsaţi pe Run alegeţi litera atribuită stick-ului, alegeţi din lista sistemul de operare pe care vreţi să îl puneţi pe stick, mergeţi în locaţia în care aveţi salvată imaginea ISO a sistemului ales, daţi Yes celor două mesaje şi aşteptaţi să se inscripţioneze datele pe stick.
Mai mult de un windows pe un stick
  După ce s-a terminat de inscripţionat informaţia pe stick daţi Next, veţi fi întrebaţi dacă doriţi să mai puneţi încă un sistem de operare pe acelaşi stick dacă da, apăsaţi pe Yes şi alegeţi un alt sistem de operare din lista, dacă nu apare în lista sistemul de operare care doriţi să îl puneţi pe stick alegeţi opţiunea Try an Unlisted ISO. Dacă nu aveţi inaginea ISO a sistemului de operare pe care doriţi să îl puneţi pe stick această aplicaţie se oferă să o descarce pentru dvs.

pune pe stick mai multe sisteme de operare

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!