Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

5 ian. 2014

Cum maresti o poza fara a pierde din calitate si claritate

mareste o zona a pozei
  Astăzi m-am decis să scriu acest articol întrucât am văzut că mulţi sunt interesaţi să mărească o poză fără să piardă din calitatea acesteia și nu știu ce program să folosească, iar alții spun că un astfel de program nu există.
   De la început vă spun că un astfel de program nu există, sau cel puţin nu am cunoştinţă de existenţa lui şi chiar dacă ar exista să nu credeţi că ar fi gratuit. Nu puteţi mări o poză fără să pierdeţi din calitatea acesteia, ce puteţi face este însă să încercaţi că această pierdere să fie minimă şi cât mai puţin vizibilă. Sunt Programe care se laudă că pot mări o poză fără să pierdeţi din calitate printre acestea:
  • Photo zoom 
  • S-Spline-v2-2
  • VectorMagic
  • Irfanview
  •  Photoshop cu plug-in Genuine Fractals 
  • SmillaEnlarger 
  • PhotoScape
  Am să scriu articole despre ultimele două întrucât pe acestea le folosesc cel mai des fiind uşor de utilizat, dar mai ales sunt free le puteţi descărca gratuit.
  Astăzi am să scriu despre SmillaEnlarger pe care îl puteţi descărca gratuit de Aici, pe lângă faptul că este gratuit acest program este şi portabil (nu necesită instalare) Pentru a vedea cât de simplu este să lucraţi cu această aplicaţie vă invit să urmăriţi Videotutorialul de mai jos.


  Cu speranţa că acest articol va fost de folos vă invit să citiţi şi alte articole de pe blog şi de ce nu, să spuneţi şi prietenilor despre existenţa lui, o puteti face prin intermediul unui Like, sau Share pe Faceboock, Twiter, Google +, Messenger, Skype, s.a.m.d. Fiind la început de drum am nevoie de ceva sprijin pentru a urca în motoarele de căutare si pentru a continua sa scriu pe acest blog. Ar fii o idee dacă te-a ajutat acest articol ca mulţumire să îl recomanzi, nu fi egoist, dă-le şi altora şansa să afle.
 Puteţi citi alte articole apăsând AICI.

2 comentarii:

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!