Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

21 ian. 2014

Cum iti faci un cont/canal Youtube cu care sa castigi bani

fa-ti un canal YoutubeTot intrând pe forumul TPU (intru aici pentru a încerca să răspund celor care au o nelămurire cu privire la ceva anume, dar şi pentru a afla), s-a născut ideea acestui articol. Văzând că sunt persoane care incă se întreabă "Cum îmi fac un canal Youtube"? Edy îşi punea disperat această întrebare şi deşi primise cel puţin două răspunsuri din care se putea deduce cum îşi poate face cont el revenea cu ''Nu reuşesc"
Am să postez unul din răspunsurile primite de către Edy
  Cum imi fac un canal/cont/profil pe YouTube ?
''Având în propriul canal pe YouTube este un mod minunat de a aduce expunerea la interesele şi activităţile, sau doar pentru a menţine familia şi prietenii până la data la ceea ce se întâmplă în viaţa ta. Crearea canalul tau propriu este ceva care poate aduce sursă de inspiraţie pentru mulţi oameni, în timp ce hrănitoare-ti creativitatea si prezentarea video pentru a lumii.
1. Site-ul YouTube
Direct browser-ul calculatorului dvs. de web la site-ul YouTube. Dacă aveţi de gând să aibă un canal pe YouTube, va trebui să fie în primul rând pe site-ul lor.
2. Înscrie-te
Faceţi clic pe "Sign Up" link-ul din colţul din dreapta sus a site-ului. Acest lucru vă va duce la un formular care trebuie completat pentru a crea un cont la YouTube.
3. Creaza Cont
Completaţi formularul de scurt pe semn sus pagină pentru a crea un cont pe YouTube. Asiguraţi-vă că pentru a introduce o adresă de email reală, deoarece un link de confirmare va fi trimisă prin email la adresa pe care le furnizaţi. Trebuie să daţi click pe acest link pentru a activa contul YouTube.
4. În semn
Înapoi la pagina de start YouTube şi faceţi clic pe link-ul pe care scrie "Sign In" Când sunt prezentate cu semnul-în formă, tastaţi numele de utilizator şi parola pe care aţi selectat când aţi creat contul..
5. Urca Video
Faceţi clic pe butonul "Incarca" pentru a adăuga un film la contul dumneavoastră. Dacă nu aveţi deja un videoclip, va trebui mai întâi să o facă cu ajutorul unui web cam sau alt dispozitiv de înregistrare.
6. Canal YouTube
Click pe numele dumneavoastră de utilizator în partea de sus a ecranului pentru a fi luate pentru a vă YouTube Channel. Nu aveţi nevoie să vă înscrieţi pentru un canal, este creat automat pentru tine. Odată ce vă aflaţi pe canalul tau, face notă de URL-ul, astfel încât veţi şti ce adresă pentru a oferi familiei şi prietenii.''
  Este clar că acest articol a fost copiat şi tradus (neinspirat) de către cel ce îi răspundea lui Edy, cert este că acesta nu a reuşit să îşi facă un canal şi dacă nici dvs. nu ştiţi să vă creaţi un canal Youtube nici după ce aţi citit rândurile de mai sus. Am să încerc să vă ajut prin acest articol.
Cum îţi faci un canal de YouTube?
1. Pentru a vă face un canal YouTube Trebuie să aveţi o adresă Gmail cu care vă veţi loga pe viitorul canal, dacă nu aveţi una faceţi-vă, dacă nu ştiţi cum Cititi acest articol 
Atenţie când alegeţi Username-ul şi Parola în formular, acelea vor fii datele dvs. de logare dar şi numele canalului de YouTube ( date introduse in formularul de creare a adresei Gmail)
2. După ce aţi făcut rost de adresa Gmail intraţi pe site-ul Youtube apăsând Aici, sau scriind în Browser - YouTube. Veţi vedea în colţul din dreapta sus "Sign Up" (Conectaţi-vă), daţi click şi introduceţi adresa de Gmail şi parola (acesta este contul YouTube)
3. Acum sunteţi logaţi la contul Youtube se poate să fiţi întâmpinaţi de o fereastră în care să fiţi întrebaţi de ce tip este canalul - Personal, sau de Job şi cine foloseşte acest canal - doar dvs. sau şi altcineva (alegeţi ce vi se potriveşte, eu recomand personal şi folosit de altcineva)
4. Acum vă aflaţi în contul dvs. (va apare în colţul din dreapta user-ul cu care sunteţi identificat şi o poză de profil (neintrodusă), iar în partea dreaptă a pozei aveţi o săgetuţă, dând click, pentru a se expanda veţi găsi aici funcţiile canalului. Alte funcţii le accesaţi dând click pe imaginea YouTube din partea stanga sus a canalului.
5. Puteţi începe încărcarea de video prin accesarea opţiuni Încărcaţi (Upload) din dreapta căsuţei de Căutare (Search)
6. Pentru a Monetiza video încărcat trebuie să respectaţi câteva reguli impuse de comunitatea Youtube, dar şi să fiţi parteneri Youtube.
Cum devii partener Youtube?

 
Cum câştigi bani cu Youtube?
 


Cum, când şi unde primeşti bani câştigaţi cu Youtube?
 

V-ar interesa răspunsul la aceste întrebări? DA sau NU. Aştept Comentarii!

7 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Salut Cristian
      Sunt mai multe moduri de a câştiga bani cu YouTube. În primul rând va trebui să îţi faci un cont (canal) se crează pe baza unei adrese de Gmail (dacă ai citit acest articol sper că ai înţeles cum îţi faci unul).
      După ce ţi-ai făcut canalul încarci conţinut (clipuri create de tine, filmate cu tel, cu o cameră, sau capturi de ecran)
      După ce ai încărcat conţinut, trimiţi o cerere să devii partener YouTube (dai la setările canalului afişate în partea stangă, pe lateral)
      După ce ai devenit partener monetizezi clipurile care îţi aparţin (bifezi obţinea ,,Generează bani" aceasta apare la Acţiuni, deasupra clipurilor)
      Atenţie clipurile care sunt monetizate sunt supuse unui control drastic (va trebui să deţi drepturi de autor sau permisiunea de a folosi în scop comercial toate aplicaţiile prezente în video, inclusiv pentru coloana sonoră.
      În momentul în care un clip este monetizat va apărea în dreptul acestuia semnul $ pe un fundal verde (aprobarea clipului se face în scurt timp după trimiterea cereri)
      Acum va trebui să aduni vizite pentru clipurile pe care le-ai monetiza de asemenea vă trebui să aduni şi abonaţi să ai şi comentarii, Youtube te plăteşte pentru toate acestea.
      îţi Mulţumesc pentru întrebare, cred că acest comentariu este deja un tutorial pe care îl voi scrie zilele acestea
      Te aştept şi cu alte întrebări dacă ai nelămuriri.

      Ștergere
    2. Da , asteptam tutorialul ...sunt interesat in special de :
      1. Esti platit si pentru click-urile din reclame si pentru numarul de vizualizari ? Si in ce conditii
      2. Cum , cand si unde primesti banii ?
      3. Si ce parere , observatii , sfaturi ai despre afilierea cu network-uri ? Ce inseamna , cum se face , avantaje etc.
      Mersi .

      Ștergere
    3. Salut David
      Articolele care te interesează sunt deja scrise şi la aceste articole am făcut şi tutoriale video. Am ataşat aici cele trei clipuri care te-ar putea interesa.
      Dacă mai ai alte întrebări şi sugestii, te aştept oricând.
      Mulţumesc !

      Ștergere

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!