Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

15 ian. 2014

Cum afli serial key Windows-ului 7 si 8

afla serial-ul de windows, ce serial are windowsAm mai scris un articol pe această temă  Cum afli serial key Windows-ului tau. Însă am descoperit între timp şi alte aplicaţi care vă pot ajuta să recuperaţi key de licenţă (serial number) pentru Windows 7 dar nu multe funcţionează pentru Windows 8. 

  De aceea, am decis să testez câteva programe, să le identific pe acelea ce funcţionează în ambele sisteme şi să scriu articole despre cele care funcţionează cu adevărat. Nu ştii niciodată când ai nevoie să îţi recuperezi cheia de licenţă pierdută.
  Dacă ţi-ai pierdut cheia de licenţă pentru Windows 7 sau Windows 8, o poţi recupera de pe calculatorul său dispozitivul pe care este instalat sistemul de operare (dacă mai este încă funcțional).
  Aplicaţia despre care o să vă vorbesc astăzi se numeşte ProduKey v1.65 si a fost dezvoltata de NirSoft
serial key,product keyProduKey este un instrument mic ce afişează ID-ul produsului şi cheia de licenţă pentru Microsoft Office, Windows, Exchange Server şi SQL Server, ce sunt instalate pe calculatorul dvs (Aveţi întreaga listă a programelor cărora poate să le identifice serialul key-ul pe pagina oficială pentru a ajunge pe această pagină, tot ce ai de făcut este să apeşi pe NOUL buton de Download al Site-ului "Cum Se Face" pentru a descărca gratuit Aplicaţia.

  Se va descărca o arhivă, o extrageţi (WinRar sau 7 Zip) - Rulaţi ProductKey.exe. Programul porneşte imediat şi afişează informaţiile pentru produsele instalate.
 

2 comentarii:

  1. Genial! a functionat!

    Mercic

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sal pt Windows 10 ma poate ajuta. Cineva ? Am cumpărat laptopul de la cineva si nu mai știe key

      Ștergere

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!