Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

11 ian. 2014

Cum afli pe ce loc este site-ul tău în motoarele de căutare

positionarea in motoarele de cautare
Toţi cei care încearcă să câştige bani de pe urma unui site/blog sunt interesaţi să îl aducă pe poziţii cât mai bune în motoarele de căutare ''GOOGLE'', pentru ca acest lucru înseamnă mai multe accesări şi automat şi bani mai mulţi câştigaţi.
  Nu o să vorbesc astăzi despre metode prin care puteţi urca în motoarele de căutare, au făcut-o alţi înaintea mea, mai mult sau mai puţin inspiraţi, Am şi eu pe un alt blog o pagină care tratează acest subiect, dacă vă interesează puteţi da click Aici Promovare Site. Astăzi am să vă vorbesc despre o aplicaţie cu ajutorul căreia puteţi afla ce poziţie ocupaţi în motoarele de căutare după/la tastarea anumitor cuvinte cheie, aplicaţia se numeşte Free Monitor for Google şi o puteţi descărca gratuit de Aici.
  Aplicaţia este foarte uşor de instalat fiind o aplicaţie care consumă foarte puţine resurse, această aplicaţie pe lângă faptul că vă poziţionează un site/blog după anumite cuvinte cheie, vă poate ajuta să înţelegeţi de ce alte site-uri sunt mai bine poziţionate, asfel având cunoştinţă de toate site/blog-urile concurente.
Cum funcţionează Free Monitor for Google?

  După instalare deschideţi aplicaţia, daţi click pe semnul + şi introduceţi adresa URL a site/blog-ului despre care doriţi să aflaţi pe ce poziţie se află, după anumite cuvinte cheie.
site-uri concurente si pozitia in google
  După întroducerea URL-ul site/blog-ului introduceţi cuvintele cheie după care îi căutaţi poziţia, pentru a face acest lucru daţi click pe căsuţa Edit keywords, după aceea la keyword scrieţi grupul de cuvinte cheie apoi apăsaţi Add şi introduceţi un alt grup de cuvinte şi apăsaţi din nou Add după ce aţi terminat de întrodus grupurile de cuvinte cheie daţi clik pe Ok
program pentru a afla ce loc ocupa site-ul

  Pentru a seta numărul de locuri care va fi afişat (în care să sperăm că se va regăsi şi site/blog-ul dvs.) mergeţi la Options - Preferences iar la Creck first setaţi numărul rezultatelor la Country setaţi România (dacă este cazul) şi daţi OK
   Daţi click pe Search pentru a căuta rezultatele după cuvintele cheie introduse anterior aşteptaţi câteva momente şi apoi ca în imagine vă vor fi afişate rezultatele, dacă aveţi noroc vă veţi regăsi site/blog-ul în acea listă (nu e şi cazul meu)
  
Alte aplicatii care va  pot ajuta
Opensiteexplorer org va ofera statistici detaliate referitoare la autoritatea unei pagini, a unui domenii, paginile care trimit spre domeniul respectiv, listarea pe retele sociale, numarul de tweet-uri si de “+1”. Pentru acces la mai multe statistici, este necesara crearea unui cont (Aplicatia este comerciala,, existand si o perioada de trial) 
Woorank.com care face recomandari referitoare la imbunatatirea codului si a continutului pentru pozitionarea mai buna in motoare de cautare. Analiza include atat recomandari “in-site” (url, densitate continut, titluri, meta-tag-uri), cat si recomandari “off-site” (popularitate, prezenta in directoare web, prezenta in social media).
Las o lista cu site-uri asemanatoare cu cele doua de mai sus.

3   Validator.w3.org
4   Alexa.com Sites
5   Spydermate.com
6   Grader.com
7   Webmaster-toolkit.com
8   1pagerank.com
9   I webchk.com
10 Seowebsitescanner.com
11 Traffictravis.com
12 Seobook.com
13 Urltrends.com
14 Googlerankings.com
15 Prcheckingtool.com
16 Link-assistant.com
17 Submissionmonster.com
18 Internet-ad...g-manual.com
19 Catch22marketing.com
20 Training.seobook.com
21 Tools.seobook.com
22 Agentwebranking.com
23 Seoprofiler.com
24 Sheerseo.com
25 Build-recip...al-links.com
26 Mochibot.com
27 Axandra.com 
28  Submiteaze.com 
29  Freedirectorysubmit.com 
30  Linkmachine.net 
31  Websitestatschecker.com
32  Myseoblog.net 
33  Googletheplanet.com 
34  Darwinsweb.com 
35  Queencitywebhosting.com 
36  Link-popula...ty-tools.com 
37  Drostdesigns.com 
38  Marketingtoolguide.com 
39  Totalad.com 
40  Mxwebsite.com 
41  Seoscores.com 
42  Timetorank.com 
43  Bradsoftware.com 
44  Websiteprom...tion4you.com 
45  Iwebtool.com 
46  Check-seo.com 
47  Ten75.com 
48  Webolink.com 
49  Reliablewebhosting.net 
50  Web-ceo-ran...-checker.com
















  




  




  Dacă ştiţi şi alte Aplicaţi asemănătoare le puteţi aminti în rubrica de comentarii.
  Cu speranţa că acest articol va fost de folos vă invit să citiţi şi alte articole de pe blog şi de ce nu, să spuneţi şi prietenilor despre existenţa lui, o puteţi face prin intermediul unui Like, sau Share pe Faceboock, Twiter, Google +, Messenger, Skype, s.a.m.d. Fiind la început de drum am nevoie de ceva sprijin pentru a urca în motoarele de căutare şi pentru a continua să scriu pe acest blog. Ar fii o idee dacă te-a ajutat acest articol ca mulţumire să îl recomanzi, nu fi egoist, dă-le şi altora şansa să afle.
 Puteţi citi alte articole apăsând AICI.

3 comentarii:

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!