Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

26 ian. 2014

Creare, utilizare si desing blog/site Blogger

fa-ti blog gratuit blogger
Acum câteva zile scriam un articol căruia îi ataşam şi un video explicativ despre crearea unui blog pe platforma Wordpress ,,Tutorial complet creare, utilizare si desing blog/site Wordpress'. În acel videotutorial vă promiteam că o revin şi cu un articol despre crearea unui blog pe Platforma Blogger şi iată că scriu acest articol...
Cum creezi un blog Blogger - Blogspot.?
  Aşa cum spun şi în video pe care îl voi posta mai jos pentru a vă face un blog Blogger trebuie în primul rând să aveţi un cont Google cu care vă veţi conecta, atât la blog cât şi la contul de Youtube, dacă nu ştiţi cum se face un cont Google (o adresă de Gmail) citiţi acest tutorial ,,Cum faci o adresa de Gmail'', Dacă vreţi să vă faceţi un canal de Youtube şi nu ştiţi cum Citiţi acest articol,,Cum iti faci un cont/canal Youtube cu care sa castigi bani''.
  După ce v-aţi creat contul Google pentru a vă conecta la Blogger dați click AICI Pe pagina de start şi introduceţi adresa şi parola contului.
  Acum puteţi începe crearea blog-ului
  Scrieţi adresa şi vă va spune dacă aceasta este disponibilă
  Alegeţi un titlu pentru blog, ar fi bine să fie asemănător cu adresa, de exemplu” Cum să-ţi faci un blog?”
  După ce aţi ales titlul şi adresa blog ului daţi clic pe "Continuaţi".
Acum aţi ajuns pe pagina unde vă veţi alege un şablon (template) pentru blog. Bifaţi unul din şabloane şi daţi clic pe "Continuaţi". Nu vă faceţi griji, îl puteţi schimba oricând doriţi şi chiar puteţi să instalaţi un template din sutele care sunt pe internet.
  Gata, blog-ul tău este făcut. De acum puteţi să începeţi să vă scrieţi articolele.
  Cam aşa se crează, însă pentru a afla mai multe amănunte vă invit să urmăriţi Videotutorialul special creat pentru dvs.
  Dacă doriţi să aflaţi şi alte lucruri referitoare la Blog-ul Blogger îmi puteţi lăsa comentarii şi voi încerca să că răspund.

3 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună Clară
      Îmi cer scuze, din greşeală ţi-am şters comentariu, din fericire am apucat să îl citesc
      Acea eroare apare uneori din motive ce ţin de server-ul Blogger dacă o să insişti o să poţi publica, ai grijă să nu depăşeşti 200 de caractere în căsuţa Etichete (cuvinte cheie).

      Ștergere
    2. Mai am o problema: in momentul in care postez pe blog un articol, se modifica (si nu de putine ori) textul scris, respectiv: fontul (tip sau marime) sau paragraful - respectiv spacing (before sau after) sau line spacing (din single in multiple), astfel incat, in final, textul apare scris cu mai multe tipuri de fonturi si de alinieri, deoarece nu pot nici sa modific acest lucru. Care este cauza? Multumesc anticipat!

      Ștergere

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!