Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

30 ian. 2014

Cum indexezi pagina Web rapid Google Webmasters

esti gasit pe google
Scriu acest articol pentru aceia care şi-au creat o pagină web site, sau blog şi la puţin timp după aceia se întreabă de ce nu le apare pagina pe Google, oare Google le-a indexat pagina şi ce pot să facă pentru ca articolele de pe pagina să le fie indexate mai rapid.
  Pot face multe şi pe acest blog m-am gândit să vorbesc despre cât mai multe metode de a fii indexat de Google într-un mod rapid. Am să încep cu ce-a mai simplă metodă.

Google Webmasters
  Permite deţinătorilor de site-uri să verifice informaţii privind indexarea paginilor, permite trimiterea un sitemap al site-ului către Google pentru ca paginile site-urilor să fie indexate mai uşor. Cu ajutorul contului Google Webmasters pot vedea care sunt cuvintele cheie prin care site-ul este găsit de vizitatori în căutările pe Google.
 Accesul către contul Google Webmasters este gratuit şi rapid şi se poate face cu ajutorul contului Google, dacă nu aveţi un cont îl puteţi crea Aici sau puteti citi acest articol
Presupunând că deja aveţi un cont Google, accesaţi http://www.google.com/webmasters/tools şi logaţi-vă cu adresa de mail şi parola contului.
  Dacă contul Blogger este creat cu aceeaşi adresă de mail Gmail şi aceeaşi parolă, blog-ul vostru ar trebui să fie adăugat automat în Google Webmasters.
  În cazul în care blog-ul vostru nu este adăugat automat în Google Webmasters iată ce trebuie să faceţi pentru a vă adăuga blog-ul şi pentru a-l verifica.
  Intraţi în contul vostru Google Webmasters şi adăugaţi blog-ul vostru. Daţi click pe butonul: Adăugaţi un site şi introduceţi url-ul blog-ului. vostru. Daţi click pe Continuaţi.
inscrieti blog in google   Veţi fi apoi direcţionaţi către o pagină în care veţi putea alege metoda prin care să confirmaţi că sunteţi proprietarul blogului. Alegeţi metoda: Etichetă HTML.
cum te vede google
  
  Copiaţi metaeticheta generată de Google deschideţi alt browser intraţi în contul vostru Blogger - Şablon - Editaţi html şi apoi pe Accesaţi.
Găsiţi tagul
<head> (este chiar la început) şi imediat după el lipiţi metaeticheta generată de Google - Salvaţi şablonul
indexare site in google
  Întoarceţi-vă în contul Google Webmasters şi să apăsaţi butonul "Confirmaţi", dacă totul este în regulă ar trebui să apară un mesaj care să vă confirme că blog-ul vostru a fost verificat şi vă puteţi verifica în linişte facilităţile oferite de serviciu Google Webmasters.
  Acum sunteţi cu siguranţă indexat de către Google însă acest proces poate dura câteva zile.

1 comentarii:

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!