Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

9 dec. 2013

Repara hard disk-ul cu un click

repara harddisck-ul gratuit
De multe ori ni se întâmplă ca sistemul nostru să fie greoi şi deşi facem tot posibilul să funcţioneze la parametri optimi;
- Îl devirusăm, ștergem tot ce e de prisos (Programe, Aplicaţii), instalăm din nou sistemul de operare.
  Nu reuşim să remediem problema.

  Puţini dintre noi se gândesc că schimbările negative ar putea fi cauzate de anumite erori ale Hard disk-ului. Da aţi citit bine, datorită scrieri şi rescrieri ştergeri şi iar scrieri de informaţii, datorită unor lovituri HDD-ul poate funcţiona deficitar acest lucru ducând la încetinirea în executare a comenzilor.
  Din fericire sunt câteva programe care pot repara erorile apărute în decursul timpului pe Hard Disk-ul calculatorului dvs. Despre un astfel de program am scris in trecut un articol ,, Program care repara, sau elimina erorile unui HDD''  astăzi o să scriu despre ;
  HDD Regenerator este un program pentru regenerare hard disk (repară hard). Programul elimină daune fizice (sectoarele rele) de la suprafaţa hard disk-ului. El nu ascunde sectoarele rele, într-adevăr le reface!
  Dacă bănuiţi că hard disk-ul conţine sectoare defecte, este posibil să întâmpinaţi dificultăţi atunci când încercaţi să copiaţi datele de pe hard, sau observaţi că sistemul de operare este instabil sau descoperiţi că sunteţi în imposibilitatea de a porni Windows-ul. Nu trebuie să intrăm în panică, sau să aruncăm hardul.
  Cum funcţionează: Aproape 60% din toate hard disk-urile deteriorate cu sectoarele defecte, pot să aibă o suprafaţă de disc incorect magnetizate. HDD Regenerator a dezvoltat un algoritm care este folosit pentru repararea suprafeţelor deteriorate ale discului.
  Această tehnologie este independent de componente hardware, acesta suportă mai multe tipuri de hard discuri şi poate repară daune care chiar după formatarea hardului de nivel scăzut nu se poate repara. Ca rezultat, informaţia anterioara necitită va fi restaurată. Din cauza modului de reparaţii în care se face, informaţiile existente pe unitatea de disc nu vor fi afectate!
  Aşa că dacă simţiţi că hardul nu mai citeşte unele informaţi încercaţi să scanaţi cu HDD Regenerator, se poate face şi în situaţia în care vedeţi că spaţiul de stocare scade faţă de spaţiul total pe care îl avea hardul la început.
 Atunci când hard discul îţi merge mai greu cu toate că l-ai defragmentat, sau să blochează când te aştepţi mai puţin, atunci e posibil ca acesta să aibe, bad-uri" acestea fac ca hard disk-ul să nu funcţioneze optim. Sunt mai multe moduri de a utiliza acest program, dar în funcţie de acestea repararea poate dura foarte mult. 
Eu recomand următoarea soluţie
  Descărcaţi CD-ul de utilitare Hiren's BootCD puteti descărca imaginea iso gratuit dând click  
http://www.hirensbootcd.org/download/
  Scrieţi imaginea iso pe CD şi apoi daţi un restart să setaţi calculatorul pentru a boota de pe CD. Apoi alegeţi secţiunea care vă interesează (acest CD conţine foarte multe utilitare care v-ar putea ajuta, o să fac un tutorial despre acesta în curând) selectaţi aşa cum am spus secţiunea Hdd-discuri, după care selectaţi Hdd Regenerator.
  Pentru a înţelege mai bine despre ce vorbesc am să vă las un video pe care îl puteţi viziona Aici.
Puteţi citi alte articole apăsând AICI.

1 comentarii:

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!