Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

5 nov. 2013

Site-uri de pe care poti trimite sms-uri gratuite in/din intreaga lume

Fiind plecat de ceva vreme din ţară sunt nevoit să comunic foarte des cu cei dragi prin internet, sau telefon. Iar zilele trecute am primit un sms de la sora mea în care mă ruga să îi răspund la o întrebare, din păcate pentru ea şi pentru mine nu aveam credit la acel moment, însă aveam internet, ştiam că există posibilitatea să trimiţi sms-uri gratuite de pe internet aşa că m-am conectat şi i-am trimis repede răspunsul...

  M-am decis să scriu un articol despre câteva site-uri de pe care puteţi trimite sms gratuit.
  Sunt mai multe site-uri pe internet care oferă posibilitatea de a trimite zilnic între 3 și 10 mesaje gratuite către un număr de telefon mobil. Unele necesită autentificarea (crearea unui cont), Altele nu necesită crearea unui cont. Indiferent cum ar fii tot ce aveţi de făcut este să introduceți numărul de telefon al destinatarului și textul mesajului. Iată câteva platforme online de pe care puteți trimite SMS-uri gratuite:

Sms-gratuite.ro Poți trimite până la 250 de mesaje în Orange, 100 în Cosmote și 50 în rețeaua Vodafone. Cei care doresc să trimită SMS-uri în străinătate sau mai multe în rețelele din România trebuie să plătească o taxă între 1 și 3 euro, în funcție de pachetul pe care îl aleg. (necesită crearea unui cont). Destinatarul vă primii mesajul instant iar la finalul acestuia va fii afişat username-ul pe care l-aţi ales la înscriere şi de asemenea site-ul de pe care a fost trimis sms-ul www.sms-gratuite.ro
Mesajgratuit.ro Dacă nu vrei să-ți faci un cont pe acesta platformă ai o limită de 3 mesaje pe zi către un număr de telefon. În schimb, dacă îţi crezi un cont şi te autentifici pe site-ul ai dreptul la câte 5 mesaje zilnice către orice număr de telefon din România, din rețelele Orange și Vodafone. Din păcate nu şi în Cosmote
3sms.ro Cu interfaţa foarte simplă trebuie să introduceţi numărul de ţel. către care vreţi să fie trimis sms-ul. Destinatarul va primi mesajul tău ca fiind expediat de pe un număr scurt, 1846. De asemenea, va fi înștiințat că SMS-ul a fost trimis de pe acest site și să nu răspundă. Într-o zi nu poți expedia pe un număr de telefon mobil decât maxim 3 mesaje. Funcționează doar pentru rețelele de telefonie mobilă din România.
Free- -sms.com Poți trimite până la 10 mesaje gratuite în majoritatea rețelelor de telefonie mobilă din întreaga lume. Trebuie să-ți faci cont, iar pentru a-l activa trebuie să introduci un cod pe care îl vei primi prin SMS pe numărul tău de telefon pe care îl scrii în formularul de înscriere. De asemenea poţi câştiga credite dacă îţi inviţi prieteni să se înscrie pe acest site.
E-freesms.com Avantajul acestui site este că poți trimite SMS-uri gratuite în peste 150 de țări din întreaga lume. Alt avantaj este acela că, nu necesită crearea unui cont, pur și simplu introduci numărul de telefon și mesajul.
Si ultimul site dar nu cel din urma 
AlertSMS Poţi trimite sms-uri nelimitate în reţelele: Orange, Vodafone, Cosmote, Zapp şi Digi. Puteţi trimite chiar şi fără să vă creaţi cont însă dacă doriţi să beneficiaţi de oferta nelimitată va trebui să vă înregistraţi pe acest site, acest proces este extrem de simplu şi rapid, tot ce aveţi de făcut este să completaţi un formular de înscriere.

2 comentarii:

 1. 250 de sms/24 de ore fara cont fara like fara nimic http://sms.anunturigr.ro

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mulţumesc Alin,
   Trebuie menţionat că sms-urile pot fi trimise în orice reţea naţională!

   Ștergere

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!