Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

3 nov. 2013

Cum să faci animaţie GIF dintr-un film

Astăzi am să scriu despre cea mai simplă metodă de a face o animaţie Gâf dintr-un filmuleţ mulţi dintre dvs. v-aţi putea gândi că acesta este un proces destul de complicat şi este executat de un program dificil de utilizat care consumă resurse făcând ca pc-ul să vă ruleze greoi...
  Ei bine nu e aşa am găsit un program cu ajutorul căruia puteţi face o animaţie în câtva minute cu doar câteva click-uri.
Free Video to GIF Converter Este un program gratuit cu ajutorul căruia puteţi extrage simplu diverse părţi dintr-un film făcându-le animaţii într-un format GIF.
Pentru a începe alegem video-ul din care dorim să extragem animaţia, dând pe Browse. După ce video-ul este încarcat, opţiunile de extragere va fi valabile.
La Extract frames selectăm la From de unde să înceapă extragerea iar la To până unde. Pentru a selecta dimensiunea animaţie la Width şi la Height scriem valorile acesteia, ca apoi să dăm pe butonul de Next.


  În pasul al 2-lea o să avem un preview la animaţia care o să fie creată, şi posibilitatea de a alege cadrele (frame) pe care dorim să le includem în aceasta. Pentru a şterge un cadru pur şi simplu îl selectam iar apoi dăm pe Delete, opţiune aflată pe partea dreaptă.
Când totul e gata dăm pe Make GIF, iar animaţia noastră o să fie creată.
  Nu recomand să luaţi părţi foarte mari din video sau să faceţi animaţia de dimensiuni mari, pentru că aceasta o să aibă o dimensiune foarte mare ca şi MB.
Aplicaţia rulează pe Windows XP, Windows Vista, Windows 7 şi Windows 8, pe 32 şi 64 de biţi.
Puteti descarca  Free Video to GIF Converter gratuit dand click pe butonul de mai jos
http://adf.ly/Yl3YW 
 Puteţi citi alte articole apăsând AICI.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!