Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

15 nov. 2013

Cum faci update gratuit tuturor drivere-lor



Astazi am sa scriu despre o modalitate extrem de simpla de a va aduce driverele la zi (update drivers). Dupa cum poate stiti daca aveti ultimele versiuni ale driverelor sistemul dvs. se va comporta mult mai bine, câştigând un plus de performanţă. 

  Daca doriti ca sa va bucurati de o performanta superioara a componentelor eu va recomand sa downlodati ultimele versiuni ale driverelor disponibile iar in acest articol am sa scriu despre Driver Indentifier este un program gratuit de găsit drivere automat la toate componentele conectate la calculatorul nostru.
   Imediat după instalare o să ne apară interfața din imaginea de mai sus, pentru a începe scanarea sistemului în detectarea driverelor care nu sunt la ultima versiune facem click pe butonul verde Scan Drivers.
  După scanare în browser o să se deschidă o pagină cu lista driverelor, în dreapta unde scrie Good înseamnă că driverul respectiv este la ultima versiune, unde apare Update dăm click pentru descărcarea ultimei versiuni a driverului respectiv. Driver Indentifier te scutește de timp prețios pe care îl pierdeai căutând driverele pe net la fiecare component al PC-ului în parte.
Puteti descarca acest program gratuit dand click pe butonul descarca
http://adf.ly/ZNSsI
  Puteţi citi alte articole apăsând AICI.

4 comentarii:

  1. Nu merge te trimite la alte programe pe care sa le descarci

    RăspundețiȘtergere
  2. Asteapta cele 5 secunde apoi apasa pe ,, Sari Peste'' si te va duce pe pagina oficiala am verificat link-ul, daca nu functioneaza revin-o cu un comentariu!

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut Alex! Am nevoie de puțin ajutor,mai exact am o întrebare despre o placă video(Mi-ai fi de mare ajutor dacă ai putea să-mi răspunzi,am căutat destul de mult pe internet dar tot nu știu care e problema) Placa video care mi s-a defectat în timpul unui joc(s-a blocat jocul,iar peste aprox. 5 secunde s-a oprit monitorul) Asta-i placa care am avut-o GV-RX30HM256DP-RH,ulterior am cumpărat-o pe asta GV-RX30HM256DP-RH(second hand) deoarece am crezut că e cea mai potrivită ținând cont și de bugetul alocat! Am introdus-o în slotul PCI-E și am pornit PC-ul.La început totul a decurs normal( A apărut ceva asemănator Checking file system on C, The tipe of the files is NTFS CHKDSK is verifying files CHKDSK is scanning unindexed for reconnect to their original director) apoi s-a încărcat normal,mi-a apărut sigla de la Windows și apoi monitorul s-a oprit subit fără sa-mi apară desktop-ul.Acum folosesc placa video on-bord dar este pe 8 biți.Dacă știi care ar putea fi problema,mi-ai fi de mare ajutor.Merci pentru timpul acordat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut DDD-Junior
      Îţi mulţumesc că citeşti articolele de pe acest blog.
      Nu aş putea să îţi spun cauza precisă însă am să iau prin eliminare toate motivele care ar putea determina această cauză.
      1. Contact Imperfect între slot şi placă video (suflă, şi şterge) citeşte acest articol http://pe-intelesul-tuturor.blogspot.com/2014/04/curatare-si-intretinere-placa-video.html
      3. Vezi dacă ventilatorul plăci funcţionează (dacă are) scoate placă şi vezi dacă are tranzistori umflaţi,
      4. Dacă ai adăugat componente Hardware în plus (Ram, CD/DVD RW, Hard. Etc. Încearcă să rulezi sistemul cu minimul necesar (O plăcuţă ram, un hard, mouse şi tastatură)
      5. Vezi dacă placa ta de bază suportă placa video
      6. Probează placa Video pe un alt sistem (la un prieten).
      Sper că ţi-a fost de ajutor.
      Am şi eu o rugăminte la tine, o să public un articol (şi un video) şi vreau să ştiu ce părere ai de nouă înfăţişare a blog-ului (tu îl cunoşti şi cu tema veche).
      Aş vrea să laşi un comentariu în acel articol cu părerea ta (oricare ar fi ea).
      Îţi mulţumesc!

      Ștergere

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!