Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

29 oct. 2013

Cum schimbi orientarea unui filmulet (filmat gresit cu susul in jos)

film cu susul in jos Zilele trecute aud mare zarvă afară, ies pe terasă să văd ce se întâmplă şi când colo o bătaie în toată regulă, erau implicaţi atât bărbaţi dar şi femei, stau puţin şi mă mir și mă gândesc, că ar fi o idee să filmez  şi dai şi filmează gândindu-mă ce filmuleţ viral o să pun pe YOUTUBE. Am filmat vreo 20 de minute, ajungând în cameră şi dorind să editez acel filmuleţ îmi dau seama că e filmat invers cu susul în jos, e na belea îmi spun, cum pun clipul ăsta pe Youtube aşa?
  Răspunsul îl are chiar Youtube dacă reuşiţi să încărcaţi un astfel de filmuleţ pe Youtube aceştia au la editări opţiunea de Rotate toate bune până aici, dar ce te faci când nu ai net? Când nu vrei să încarci acel clip pe Youtube?. Ei bine şi în acest caz există o soluţie, o soluţie extrem de simplă, aceasta se numeşte Free Video Flip And Rotate
  Programul Free Video Flip And Rotate este un program cu care puteţi schimba rotaţia cu un singur click. Are şapte moduri predefinite de rotaţie şi de răsturnare a videoclipului: 90 CW (90 grade dreapta), rotaţie de 180, rotatatie de 90 CCW (90 grade stânga), răsturnare orizontală, răsturnare verticală.. etc.
  Vă puteţi convinge singuri cât de simplu este acest program şi totuşi cât de folositor îl puteţi descărca gratuit dând click pe butonul " Descărca"
După ce îl descărcaţi, la instalare vă recomand să instalaţi un toolbar pe care eu vă recomand să nu îl instalaţi
  Pentru început selectaţi videoclipul pe care doriţi să-l convertiţi din Input File din colţul stângă sus Free Video Flip And Rotate o să genereze automat un nume diferit faţă de original pentru a evita o eventuală suprascrierea a lui, după care schimbaţi orientarea lui cu meniul din partea de jos

  Videoclipul original va apare în partea stângă iar cel final după rotire o să vă apăra în partea din dreapta, după ce aţi setat orientarea finală apăsaţi pe Convert pentru salvarea lui.
  Cu speranţa că acest articol va fost de folos vă invit să citiţi şi alte articole de pe blog şi de ce nu, să spuneţi şi prietenilor despre existenţa lui, o puteti face prin intermediul unui Like sau Share pe Faceboock, Twiter, Messenger, Skype, s.a.m.d. Fiind la început de drum am nevoie de ceva sprijin pentru a urca în motoarele de căutare. Ar fii o idee dacă te-a ajutat acest articol ca mulţumire să îl recomanzi, nu fi egoist, dă-le şi altora şansa să afle. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!