Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

26 oct. 2013

Cum inregistrezi o melodie (coloana sonora) de pe orice site la o calitate foarte buna

Astăzi am să continui seria tutorialelor dedicată programului Audacity mai exact am să vă învăţ să înregistraţi orice sunet care trece prin calculatorul dvs., calitatea înregistrări fiind foarte bună, Poate o să vă întrebaţi de ce avem nevoie de acest lucru atât timp cât putem downloda ceea ce ne trebuie?
  Am să vă spun că prin această metodă obţineţi o calitate a sunetului mult mai bună fată de ceea ce vă oferă site-urile care vă permit să descărcaţi şi de asemenea vă mai spun că prin această metodă nu înregistraţi doar muzică de pe radio, tv online sau de pe diferite site-uri ci puteţi de asemenea să înregistraţi orice conversaţie audio pe care o purtaţi pe Messenger, Skype, s.a.m.d.
  Am decis să scriu pe scurt cum puteţi face acest lucru, urmând ca voi să vizionaţi clipul pe care l-am făcut pentru a înţelege mai bine paşi ce trebuiesc urmaţii
 1. Trebuie făcută o setare a plăci de sunet pentru a activa funcţia Stereo Mix.
  Mergeţi în stânga jos pe difuzor - Click dreapta - Recording devices - Click dreapta pe microfonul activ -Show Disabled Devices - Click dreapta pe microfonul activ - Show Disconnected Devices - Click dreapta pe Stereo Mix - Enable - Apply - Ok

 2. Deschidem Audacity, dacă nu îl aveţi îl puteţi descărca gratuit dând click pe butonul Descărca sau din descrierea Clipului de unde veţi putea descărca şi Plug-ing-ul Lame mp3 for Windows, pentru a putea salva înregistrarea în format Mp3
 3. Setem şi la Audacity funcţia Stereo Mix - Identificăm suportul pe care vrem să îl înregistrăm (0 melodie de la radio sau tv online, o melodie de pe Youtube, coloana sonoră a unui film, etc)
Apăsăm pe butonul de înregistrare (rotund şi roşu), după care dăm play suportului pe care vrem să îl înregistrăm, la final oprim înregistrarea prin apăsarea butonului stop (pătrat galben)
 4. Întrucât între momentul în care apăsăm butonul de înregistrare şi momentul în care apăsăm play suportului ce urmează să îl înregistrăm, există o porţiune de început pe care nu o dorim va trebui să tăiem acea porţiune cu Cut pentru asta Selectaţi porţiunea nedorita - Mergeţi la Edit - Remove Audio or Labels - Cut (în unele cazuri Edit-Cut). Pentru a ştii cum puteţi modifica o melodie vă invit să citiți Acest tutorial.
 Ca sa intelegeti mai bine va invit sa urmariti Clipul de mai jos

1 comentarii:

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!