Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

7 oct. 2013

Cum gasesc cele mai ieftine zboruri?

zboruri ieftineAstăzi am să scriu un articol puţin mai atipic pentru acest blog care este destinat in general subiectelor I.T. şi totuşi m-am gândit să vorbesc despre acest lucru întrucât în fond voi vorbi despre o aplicaţie cu ajutorul căreia putem găsi cel mai ieftin bilet de avion...
  Această aplicaţie se numeşte Google Flights nu necesită instalare e de ajuns să apăsaţi Aici, sau să scrieţi în căsuţa de căutare a oricărui Browser Google Flights, odată deschisă pagină web vom fi întâmpinaţi de această interfaţă.
cele mai bune preturi la bilete de avion
  Pagina vă găseşte în cel mai scurt timp cele mai ieftine bilete de avion după ruta şi data aleasă (o să vă aparea automat oraşul în care vă aflaţi şi data curentă)
  Odată ce aţi găsit cel mai ieftin bilet (marcat cu verde) mergeţi pe site oficial al companiei care îl pune în vânzare pentru al cumpăra
  Aplicatiea este foarte utilă scutindu-vă de nenumărate căutări pe net în goană după cele mai ieftine bilete de multe ori întrebându-ne dacă nu cunva există ceva mai ieftin.
Puteţi citi alte articole apăsând AICI.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!