Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

11 oct. 2013

Cel mai simplu si rapid mod de a face backup driver-lor

  Astăzi scriu un nou articol despre cum puteţi face back-up driverelor. Programul despre care o să scriu se numeşte Driver Magician şi mi se pare mai uşor de utilizat decât DriverMax. Poate că vă întrebaţi de ce scriu aceste articole, ei bine instalarea dar mai ales găsirea driverelor potrivite poate dura mai mult decât instalare unui Windows...
  Sunt drivere pe care le găsim foarte greu având un sistem mai vechi şi atunci e mai bine să avem o copie de siguranţă scutind în acest fel atât timp cât şi bătaia de cap în căutarea lor.
  Ceea ce mi se pare interesant la acest software este simplitatea lui în utilizare, faptul că e gratuit, are şi o variantă portabilă, dar punctul forte este identificarea driverelor care nu vor fi instalate odată cu instalarea Windows.
  Pentru a putea Downloda gratuit Driver Magician apăsaţi butonul ,,Descarcă''
 
După ce l-aţi descărcat (vă recomand versiunea portabilă)
Îl rulaţi şi vă va apărea această fereastră


  Căsuţele bifate de mine şi marcate cu culoarea roşie sunt Driverele pe care Windows-ul nu le va instala şi la care eu am ales să fac o copie de siguranţă, puteţi alege să faceţi copie de siguranţa tuturor Driverelor. La selectarea unui driver din listă, veți avea posibilitatea de a vizualiza ID-ul, fișierul care conține informația respectivă (de regulă INF), precum și o scurtă descriere, în partea de jos a ecranului. Mai mult, Driver Magician Lite vă va informa dacă este necesar sau nu, să adaugați în lista de back-up, driverul respectiv. Butonul Select All folosește la selectarea tuturor driverelor, iar Start Back-up la crearea copiei de siguranță.
  Asta e tot apăsaţi Ok şi alegeţi locul unde să salvaţi această copie (nu recomand partiţia C de vreme ce se presupune că această copie ne va servi după reinstalarea windows-ului, aceasta partiţie fiind ştearsă vom pierde şi copia de siguranţă a driverelor.

Puteţi citi alte articole apăsând AICI.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!