Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

6 sept. 2013

Cum poti gasi rezolvarea unei erori Windows mult mai usor.

ce eroare are windows
In articolul de astăzi o să vorbim despre erorile din Windows, mai exact vom vedea cum putem copia textul din fereastra care ne avertizeaza cu privire la existenta unor erori. V-aţi întrebat dacă acel text poate fi copiat în vre-un fel, iar atunci când primiţi erori probabil că puneaţi cursor-ul  mouse-ului pe text, şi văzând că acesta nu poate fi selectat, aţi lăsat-o baltă şi v-aţi apucat să scrieţi textul...
  De câte ori nu v-aţi confruntat cu un mesaj de eroare şi pentru ai găsi rezolvare a trebuit să tastaţi pe Google acel mesaj, sau aţi dorit să îl trimiteţi cuiva, care pentru a ştii cum să vă ajute având nevoie să ştie ce anume scria în acel mesaj. O soluţie ar fii să îi trimite-ţi un print screen. Dar acest lucru nu este posibil când căutaţi singuri ajutor pe Google, în această situaţie fiind nevoiţi să scrieţi dvs. întregul mesaj în căsuţa de căutare lucru destul de dificil uneori. Ei bine există o soluţie pentru a putea copia textul din mesajul de eroare pentru a face acest lucru tot ce trebuie să facem este să apăsaţi Ctrl + C (copiati textul din eroare), după care deschideti un document text şi apăsați Ctrl + V (pentru a pasta) sau dați click dreapta - Paste. Dacă doriţi să experimentaţi chiar acum acest lucru, puteţi deschide căsuţa Run (Start-Run) şi tastaţi de exemplu eroare după care apăsaţi OK. Bineînţeles că tastând un cuvant pe care casuța Run nu il poate executa va aparea un mesaj de eroare.
mesaj de eroare
  Iar textul copiat din aceasta arată ca cel din imaginea de mai jos:
cum copie textul erori Windows

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!