Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

12 sept. 2013

Cum poti afla parolele cu Browser-ul Google Chrome

afla parolele Google Chrome
Aşa cum am promis în articolul trecut revin astăzi cu acest post despre ,,Cum poţi afla parolele cu care vă logaţi pe Browser-ul Google Chrome", sau cu care se loghează alţii pe acest Browser. Dacă în tutorialul trecut vă arătăm cum puteţi afla parolele celor care se loghează pe Browser-ul Mozila Firefox ,,Cum afli toate parolele cuiva si username-ul cu care se logheaza la diferite conturi?,, în acest articol o să vă arăt cât de simplu e să vă aflaţi propriile parole de logare pe Chrome...
Pentru ce v-ar trebui acest lucru?
  Ei bine să spunem că doriţi să vă logaţi de pe alt dispozitiv (tel, tableta, laptop) însă nu mai ştiţi parola sau username-ul de logare a respectivului cont şi asta pentru că pe calculatorul dvs. vă logaţi automat printr-un simplu click (Sing în)
Cum aflaţi ce parole aveţi la toate contururile la care v-aţi logat, navigând de pe Google Chrome?
 Deschideţi Google Chrome daţi pe butonul din dreapta sus (Costumize and Control Google Chrome)
Mergeţi la Setting - Show advanced settings... - Manage saved passwords vă va apărea o fereastră cu toate conturile dvs. iar în stânga veţi avea parolele ascunse în spatele unor steluţe (asterix-uri) ca să vedeţi parola unui anumit cont daţi click pe acele steluţe şi click pe Show şi vă va apărea parola, repetaţi acest pas pentru toate conturile înscrise în acea fereastră şi vă vor apărea toate parolele.
  Puteţi ajunge la pasul final mult mai repede fără să mai daţi click pe Setting..., dacă tastaţi în căsuţa de căutare Google Chrome comanda chrome: //settings/passwords
Cum puteţi afla parola altui utilizator Google Chrome?
  La fel de simplu urmaţi aceiaşi pasi dar cu acces de la dispozitivul ,,Victimei" sunteţi în vizită şi o rugaţi să vă lase să utilizaţi pentru câteva secunde Pc-ul şi urmaţi rapid paşi şi gata. 
  Am sa atasez si un video ca sa intelgeti mai bine ce ,,c**** am mâncat eu aici'' cum ar spune tatal meu. daca vreti sa aflati parola unui utilizator de Internet Explorer mai aveți de asteptat insă vă promit  că o sa scriu si acel articol.

  

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!