Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

21 sept. 2013

Tutorial Cum faci backup driver-urilor gratuit cu DriverMax

copie de siguranta drivere
Astazi am sa scriu despre o modalitate de a face backup driver-urilor asta pentru a scuti din timpul necesar pentru instalarea lor, sau pentru ca avem un driver de instalat care este foarte greu de gasit...
  Multi dintre noi amana reinstalarea Windows-ului chiar din aceste motive, de astazi cititori acestui articol vor stii sa isi faca un backup a tuturor diverelor înainte de a iniția procesul de instalare a Windows-ului, asta daca nu au deja un punct de restore ,,Cum pastrezi Windows-ul ca nou tot timpul''
  Pentru aceia dintre voi care doresc sa isi reinstaleze Windows-ul dar care nu mai vor sa piarda din timpul lor pretios si pentru instalarea driverelor Va propun DriverMax un program gratuit si usor de folosit cu o interfata intuitiva
Pentru a realiza backup driverelor
- Downlodati de aici DriverMax
- Instaleaza (urmareste animatia de mai jos)
 
Cum se face un backup al driverelor instalate in calculator 
  După instalare, în panoul general a DriverMax, facem click în “Driver backup and restore“, apoi click pe “Backup drivers“. Când vom da click pe butonul “Backup“, vom avea posibilitatea de a selecta driverele cărora le vom face o copie de siguranță:
  Înainte de realizarea propriu-zisă a backup-ului, ni se va cere să indicăm programului locul în calculator în care dorim ca acesta să fie salvat.
   Pentru a avea driverele la îndemână atunci când vom avea nevoie de ele, backup-ul îl putem inscripționa pe un CD ori DVD sau il puteti salva pe un stick.
  De menționat ar mai fii că dacă vă creați un cont ( adresa mail, parola, user nume) puteți să faceți update ( să aduceți la zi toate driverele).

2 comentarii:

  1. foarte util acest articol. felicitari pentru munca depusa si multumesc in numele celor care se folosec de aceste informatii.

    RăspundețiȘtergere

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!