Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

18 aug. 2013

Yahoo iti sterge ID-uri din lista.

După ce am scris 5 articole despre problemele pe care le poţi avea cu contul tău de Messenger, iată că vă mai dau o veste despre abuzurile pe care le face Yahoo. S-au gândit ei că ar fi bine să îţi şteargă id-urile inactive din listă. Pe ce bază sunt considerate inactive nu se ştie, pentru că avem exemplu blocării, conturilor inactive” Ne-am trezit cu conturile de mess blocate peste noapte, pe motiv de inactivitate deşi fusese accesat în ultimele 24 de ore, oare ce înseamnă pentru ei inactiv, să nu ai activitate în ultimele 12 ore...
  Plecând de la acest exmplu negativ ne putem aştepta la ce e mai rău din această acţiune de stergere din lista a id-urilor inactive, întreprinsă de Yahoo.
   Ce mă determinat pe mine să scriu acest articol, este modul de acţiune, eşti anunţat, prin mail că ţi-au fost şterse anumite id-uri din listă, iar dacă acestea sunt în număr mare îţi dau doar câteva exemple, restul rămânând să le afli tu la un inventar. Asta da mod de operare democratic, asta înseamnă să deţii monopol îţi permiţi să faci ce vrei şi nu îţi pasă de clienţi tăi, degeaba vin ei şi strigă că le-ai blocat contul abuziv fără să îi anunţi, degeaba îţi dau parola corectă şi username-ul cu care până ieri s-au logat pentru că tu eşti Yahoo şi schimbi regulile când vrei ai nevoie de întrebări suplimentare. Mai nou la yahoo te loghezi cu întrebările de securitate, iar dacă aţi încercat să vă faceţi un cont nou o să vedeţi că parola trebuie să fie o formulă chimică combinată cu abracadrabra si hocus pocus altminteri vă spune că e week.
   Cum ar fi ca o bancă să vă trimită un mail că v-au executat silit pentru neplată, fără însă în prealabil să vă trimită o înştiinţare cu privire la acest fapt???!!!
Asta face Yahoo, când s-au gândit ei să închidă toate conturile inactive, deşi au blocat şi conturi active dovada fiind sutele de comentari acestui  articolul,, Cum deblochez Id de mess când nu ştiu întrebările de securitate”, nu s-au gândit să trimită un email colectiv tuturor adreselor de yahoo în care să îi anunţe pe posesori că trebuie să reţină întrebările de siguranţă întrucât vor apărea anumite modificări în sistem… astfel tot prostu’ să meargă la setări să îşi schimbe întrebările şi să reţină răspunsurile… au ales să blocheze direct fără înştiinţare şi ca să le dovedeşti că au greşit îţi ia ceva timp, trebuie să ai răbdare şi să insiști.
Mă întreb revoltat ce se întâmplă cu această acţiune dacă se dovedeşte la fel de eronată, dacă îţi şterge id-uri active cine răspunde pentru aceste erori?? Yahoo? Nu. El nu răspunde el doar face ce vrea pentru că îi e permis, Acum câteva zile citeam că Google a fost dat în judecată pentru că a încălcat dreptul la intimitate şi le-a citit oamenilor mail-urile, răspunsul celor de la Google a fost, penal” ceva de genul, oamenii trebuia să se aştepte la asta de vreme ce în acţiunea de trimitere a unui mail se foloseşte de o a treia parte care contribuie la acest lucru” cu alte cuvinte dacă dvs. trimiteţi o scrisoare cuiva, e legal să o citească şi poştaşul că de… el o duce.
  La aşa explicaţie eu aş fii închis procesul direct şi aş fi amendat Google cu miliarde de dolari până scotea omenirea din criza financiară în care coloşi ca ei au băgat-o.
Sincer aş face o strângere de fonduri şi cu ajutorul celor păgubiţi de Yahoo, Google, sau Youtube (cu speranţa că printre aceştia se află şi avocaţi jurişti care ar putea ajuta logistic, tehnic şi legislativ această acţiune) aş întreprinde o acţiune în instanţă, Dar asta e o dorinţă.
   Cu speranta ca va ajutat la ceva acest articol vă promit ca voi mai reveni si cu altele deși timpul nu îmi permite

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!