Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

4 apr. 2015

Cum convertesc, scot sunetul, unesc, sau cum tai filmulete facute cu camera digitala?

uneste si taie filme in orice format
Dacă măcar odată v-aţi pus una din aceste întrebări;
  • ,,Cu ce program pot vedea filmările făcute cu camera digitala?'' 
  • ,,Cu ce program pot converti filmuleţele făcute cu camera digitala?''
  • ,,Cum pot converti formatul MTS/AVCHD în alte formate ca AVI, NOV, MPEG4...?''
  • Cu ce program pot uni sau tăia filmuleţe făcute cu camera digitală?. Şi alte intrebari asemănătoare legate de fimarile facute cu o camera digitala.''
Updete 04.04.2015
  AVS Video Editor este programul care vă poate răspunde la toate  aceste întrebări şi vă poate soluţiona multe din problemele dvs. pe această temă, puteti descarca aplicatia de AICI (asteptați 5 secunde, după care dați AD SKIP)
  AVS Video Editor este aplicație ce permite utilizatorilor să editeze video, să poată: tăia, diviza, îmbina, roti sau amesteca video, permite de asemeni editarea audio (scoate sunetul dintr-un film, sau adauga) cu aceasta aplicatie se poate face și capturarea video.
  Programul dispune de multe instrumente de editare și suportă majoritatea formatelor de video. Funcționează cu sistemele de operare Windows - XP/2000/Vista/7

Principalele caracteristici ale AVS Video Editor sunt:
- Tăiere și divizare de video;
- Combinare și amestecare de video;
- Capturare de video;
- Aplicare de efecte pentru video;
- Partajare de video
- Interfață simplă și intuitivă  
  Am hotărât să fac un video tutorial considerând că este mult mai util si explicit decât câteva poze înşirate şi frumos explicate.
  Notă* Eu folosesc o versiune mai veche a programului, este posibil ca în momentul în care alegeţi opţiunile de conversie meniul să fie puţin diferit, dar sunt sigur că vă veţi descurca cu uşurinţă. Daca aveti intrebari va astept in rubrica de comentarii.
  

2 comentarii:

  1. o intrebare...cu acest program poti edita doar...videuri facute cu camere digitale ..sau le poti pe toate...am ceva timp de cind caut un program bun cu care sa editez un video mai clar vreau sa tai sa scot o bucata din el... are o ora. am mai gasit un alt program (avidemux) nustiu daca tii cunoscut cu el am tait..dar nustiu dece numi arata video doar sound...la naiba.....poate ma ajututa??? ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut Android 9370
    Cu acest program poţi edita clipuri în mai multe formate, l-am prezentat pentru că este unul dintre puţinele programe care acceptă formatul clipurilor filmate cu o cameră digitală. Dacă nu te descurci îţi recomand şi alte aplicaţii cu care poţi tăia un filmuleţ:
    - Free Video Cutter Joiner
    - Xilisoft Video Cutter
    - Easy Video Cutter
    Poţi încerca şi o soluţie online, o găseşti aici http://online-video-cutter.com/ (dar bănuiesc că va dura mult încărcarea filmuleţului)


    RăspundețiȘtergere

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!