Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

7 aug. 2013

Cum imi pot schimba IP-ul Calculatorului Tutorial

Sunt mulţi cei care vor să îşi schimbe IP-ul fie că au încălcat anumite reguli ale unor site-uri, fiindu-le blocat accesul (,, Ban") fie pentru că se simt vulnerabili în faţa unor atacuri de tip Hacker (cineva le-a aflat Ip-ul şi îi ameninţa că le poate face rău, furându-le datele).Fie că vreţi să intraţi pe un Server pe care aveţi restricţii, fie că doriţi să folosiţi proxy (pentru a naviga pe net anonim)...

  Pe net sunt sute de ,,cunoscători" care îţi recomandă fel de fel de programe care schimbă Ip-ul dar să fiu sincer puţine programe pot face acest lucru.
  Dacă aţi instalat un program care spune că schimbă ip-ul porneşte-l Conect şi cea mai simplă metodă de a ştii ce IP. ai la acel moment e să accesezi o pagină Web care se ocupă cu depistarea propriului IP, poţi accesa pentru acest lucru dând click pe My IP.
  Multe din programe schimbând doar Proxy pentr-o o navigare anonimă pe internet aveţi mai jos o listă de programe care vă ajută să faceţi acest lucru.
Eu însă o să vă vorbesc în Videotutorialul de astăzi despre
SafeIp
SafeIp 
Tool Suite 2010
Hide-Ip-Browser v1.5
Auto Hide IP v4.6.3.2
Easy-Hide-IP v2.1
Hide IP NG v1.53
Real Hide IP v3.5.4.2
IP Address Shield 9.21
Proxy Switcher 4.2.0.5101
Max AnonySurf 1.9
Mask Surf Pro v2.3
Invisible Browsing v7.0 2009
Sun River Systems Heatseek Gold v1.4.1.8
History Sweeper v3.04
History Killer Pro 4.1.1
WinMend History Cleaner 1.3.2
Auto Clear History v2.1.2.6
Auto Clear Cookies v2.1.2.6
 Deşi sunt mai multe soluţii şi metode de a schimba IP-ul calculatorului;
SafeIp este, un program gratuit de ascuns/schimbat Ip-ul la care puteţi apela atunci când aveţi nevoie de navigare anonimă pe internet, sau pentru a accesa site-uri restricţionate în ţara noastră. Poţi schimba uşor Ip-ul cu unul din SUA, Marea Britanie, Polonia şi Franţa prin alegerea unui IP din listă şi selectarea opţiunii Change IP. Este necesar să închizi browser-ul înainte de a rula SafeIp, altfel nu îşi poate face efectul îl puteţi descărca gratuit de Aici
Urmareste Videotutorialul pentru a te convinge

8 comentarii:

  1. Mai exista versiunea Free ? La linkul de mai sus sunt numai pe bani

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aplicaţia prezentată în articol şi în clip este GRATUITĂ (free). După ce accesezi link-ul din articol aştepţi 5 secunde, apeşi pe SARI PESTE şi undeva în dreapta sus ai butonul de Download (apasă pe butonul pe care scrie Get SafeIP free aşteaptă o secundă şi îţi apare SafeIP.exe) Salvează Run-Instalare-Next-Next şi gata îl poţi pune la treabă, mai gratis de atât nu se poate. Revin-o dacă nu reuşeşti să aplici ceea ce ţi-am scris mai sus şi dă-mi amănunte despre ce anume te-a împiedicat să o faci.

      Ștergere
  2. nu merge linkul de descarcare, sta asa la infinit:
    http://666kb.com/i/clwf5uqejiseycmaj.jpg

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu scuzele de rigoare, vă spun că am modificat link-ul şi acum funcţionează. Dacă apar probleme la descărcare, vă rog să mă anunţaţi şi voi remedia problema.

      Ștergere
  3. Functioneaza perfect. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu mai e chiar atat de free.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut Mihai
      Ai perfectă dreptate se pare că acest program acum nu mai este free i-ar navigarea anonimă se limitează doar la două trei ip-uri pe care le puteţi obţine gratuit. De aceia am încercat să găsesc altă soluţie citiţi acest articol şi vizionaţi clipul. http://pe-intelesul-tuturor.blogspot.com/2014/04/tor-cel-mai-simplu-mod-de-ti-schimba-ip.html
      Vă Mulţumesc!

      Ștergere
  5. Gasiti si la mine pe blog vreo 6 programe de schimbat IP ul.Sunt cele mai bune din cele aflate pe internet.Le puteti descarca de aici: http://descarcaprogramepc.blogspot.ro/2014/10/hide-all-ip-schimba-adresa-de-ip-pc-ului.html

    RăspundețiȘtergere

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!