Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

11 aug. 2013

Cum scoti/introduci diacritice intr-un text, corecturi punctuatie si ortografie

cel mai simplu mod de a scrie cu diacritice  Cu toţii ne dorim în anumite situaţi să scriem corect, un document, un mail, sau un mesaj, dar fiind obişnuiţi cu prostul obicei de a scrie prescurtat, să ignorăm semnele de punctuaţie, să nu mai spun de diacritice, care sunt pentru unii încă o enigmă, când vine vorba de a scrie la tastatură, dacă citiţi acest articol pe care l-am scris în trecut pe acest blog ,, Cum scriu cu diacritice,, Aflaţi că se poate scrie de la tastatură cu diacritice, dar chiar şi aşa programul despre care o să mă vorbesc...

  AutoCorect face ca acest lucru să fie mai ușor ca niciodată și pe lângă faptul că puteți adăuga, sau scoate diacriticile dintr-un text corectează intreg textul în câteva secunde ( depinde de cât de mare este).
  Tot ce trebuie este să îl descărcați gratuit de Aici Îl instalaţi şi... Gata cu scrisul am să vă ataşez un video pentru a înţelege cum funcţionează acest program.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!