Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

9 apr. 2015

Curata PC-ul, mai rapid, mai eficient ca niciodata


curata fisierele temporare Astăzi o să vă vorbesc despre cea mai simplă soluţie de a curăţa pc-ul de fisere temporare şi alte ,,tâmpeni" care îl îngreunează şi îl fac să funcţioneze din ce în ce mai greu, de asemenea acest program corectează şi eventualele erori de scriere a regiştrilor şi înlătură key invalide (fragmente rămase după dezinstalarea unor aplicatii).
 Update 10.04.2015
 Ccleaner căci destre el o să vă vorbesc, este instrumentul numărul unu pentru curăţarea PC-ului. Acesta face calculatorul mai rapid şi mai sigur. 
  • Puteţi descărca Cceleaner de Aici
  • După ce l-aţi descărcat şi instalat, se instalează foarte uşor este un software Gratuit, nu necesită activare şi nu consumă resurse cu toate acestea face o treabă foarte bună.
  Odată instalat deschideţi-l pentru a înlătura fişierele temporare, dar şi conţinutul Recycle Bin apăsaţi pe Rulează Ccleaner
optimizeara calculatorul


  Pentru a corecta erorile regiştrilor care apăr inevitabil în sistem datorită instalări şi dezinstalari programelor şi a navigări pe net, ca să faceţi acest lucru apăsaţi căsuţa Regiştri şi faceţi ca în imaginea de mai jos.
mareste spatiul pe hard

  În Căsuţa Unelte aveţi opţiunea de a dezinstala sau şterge programe de care nu mai aveţi nevoie această este mult mai eficientă decât cea din Windows, deoarece nu lăsa urme în regiştri în imaginea de mai jos puteţi vedea paşi pe care trebuie să îi faceţi pentru a dezinstala un program inutil instalat în sistemul dvs. acesta îngreunând funcţionarea PC-ului
curata pc-ul de programe inutile
   Mai jos o să las o ultimă imagine cu setările pe care le puteţi face, deşi este indicat să lăsaţi toate setările de bază, acestea fiind foarte bine făcute de către producător.
optimizare pc
  După ce rulaţi acest program o să vă daţi seamă de capacitatea lui de a vă rezolva multe probleme, nu e de talia TuneUp, sau Advanced SystemCare însă vă asigur că o să fiţi mulţumiţi de el.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!